Sfaturi de calatorie  »  Oslo: Experiența gastronomică nordică

Oslo: Experiența gastronomică nordică

Oslo: Experiența gastronomică nordică

Capitala Norvegiei, Oslo, este un oraș interesant și fermecător, cu vedere la fiordul Oslo și la munții care îl înconjoară. În ciuda dimensiunilor sale destul de compacte, Oslo are multe de oferit și oferă cadrul perfect atât pentru explorare, cât și pentru relaxare. Este clar un oraș modern, unde vei fi înconjurat de arhitectură minimalistă.

Vrei să vezi unde sunt toate locurile cool unde meriți să încerci cultura culinară nordică? Stai pe aproape și închiriază un autoturism prin Enterprise, ca să te asiguri că ajungi cu ușurință la fiecare destinație!

Fjord Restaurant

Sursa poza

Fjord oferă soiuri interesante de pește, gătite în mod inedit. Restaurantul își schimbă meniul în fiecare lună, astfel încât oaspeții să poată experimenta gusturi noi de fiecare dată când vizitează restaurantul. Dacă ajungi la Fjord, poți fi întotdeauna sigur că mâncarea este făcută din cele mai bune ingrediente și fiecare sezon îți oferă selecții noi și interesante în meniu. Noi recomandăm somonul în crustă de muștar!

Stortorvets Gjaestgiveri

Sursa poza

Situat într-o clădire din 1699 și a fost un restaurant din 1863, Este unul dintre cele mai vechi restaurante din Oslo, care și-a început activitatea în 1863, situat într-o clădire ce datează încă din 1699. Este, clar, de neratat! Meniul se bazează pe produse norvegiene de sezon, tradiționale, dar reinterpretate pentru perioada modernă. Cireașa de pe tort? Curtea din spate, care este unul dintre cele mai fermecătoare din Oslo.

Fiskeriet Youngstorget

Sursa poza

Este unul dintre cele mai bune magazine de pește din Oslo. Aici vei găsi pește și crustacee de cea mai înaltă calitate, prinse sălbatic, servite cu atenție de angajați talentați, cu pasiune pentru profesia lor. Au desigur și zona de restaurant, unde poți auzi mai multe despre speciile specifice de pește și cum se prepară. Aici vei experimenta un gust inedit, proaspăt, pus îl lumină de rețetele unicate. La final, poți chiar cumpăra peștele proaspăt pe care l-ai gustat!

Maaemo

Sursa poza

O experiență de neuitat pentru orice gurmand, fiind un restaurant de 3 stele Michelin. O experiență culinară extraordinară, pe care merită să o ai! Îți recomandăm să faci o rezervare cu minim o lună înainte. Meniul este unul modern, în continuă transformare, bazat pe New Nordic Cuisine, care se concentreză pe îmbinarea unui stil local cu unul experimental, folosind produse certificate ecologic și sălbatice.

A experimenta un oraș într-un mod culinar este mereu distractiv, mai ales cand vorbim de marile capitale europene. Îți recomandăm să dai o raită și prin recomandările noastre din Viena sau chiar București.

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!