DESPRE ENTERPRISE RENT-A-CAR ROMANIA

Care este calea Enterprise? Avem grija de clientii nostri, de comunitatile noastre si de mediul nostru.

Cultura si munca in echipa au creat Enterprise in Romania

Infiintata in anul 2001, ca o completare a serviciilor oferite de catre Grupul Eurolines, compania noastra s-a dezvoltat continuu, printr-o crestere constanta a parcului auto si a numarului de clienti.

Astazi, Touring Rent Auto se situeaza in topul firmelor de inchirieri de masini, adresandu-se tuturor sectoarelor de piata din Romania si strainatate. In portofoliul nostru sunt disponibile atat autovehicule din clasa economy cat si din clasa lux, iar unul dintre factorii diferentiatori fata de alte firme de inchirieri masini este transparenta in abordarea procesului de inchiriere de masini. Spre exemplu, la noi pretul afisat este intocmai cu cel platit, fara taxe ascunse. Filozofia noastra este furnizarea unui serviciu calitativ, bazat pe pret, produs si disponibilitate, turistilor, rezidentilor si companiilor internationale.

Din septembrie 2014 activam pe piata autohtona sub brandul Enterprise Rent-A-Car Romania, avand birouri in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Cluj, Targu Mures, Constanta, Timisoara, Iasi si Sibiu.

La nivel Mondial, Enterprise Rent-A-Car este o continua poveste de success. Principiile care ghideaza aceasta companie, inca de la infiintare, in 1957, se invart in jurul onestitatii si ale integritatii, in consolidarea comunitatii, in tratarea clientilor ca si cum ar fi familie.

Reteaua larga, flota si gama de servicii pozitioneaza Enterprise ca fiind cel mai mare furnizor de solutii de transport din lume.

Enterprise Holdings, prin reteaua si filialele sale regionale, are peste 100.000 de angajati, opereaza peste 10.000 de filiale in intreaga lume, este disponibil in 90 de tari si are o flota de 2 milioane de vehicule. In Marea Britanie, Enterprise are sucursale.

Stiati ca?

Fondatorul Jack Taylor a selectat numele Enterprise ca un salut pentru transportatorul de aeronave din al doilea razboi mondial la care a servit, USS Enterprise. Astazi, numele „Enterprise” este sinonim cu conducerea si viziunea afacerii.

Locatii

Enterprise are peste 9.500 de locatii in 100 de tari.

Vezi mai multe locatii

Durabilitate

Pe masura ce reteaua noastra globala continua sa se extinda, ramanem dedicati sa urmarim un viitor mai durabil.

Vezi filialele noastre

50MM

Compania s-a angajat sa planteze 50 de milioane de copaci in 50 de ani.

Contacteaza-ne

Alege drumul cel mai liber

Cultura noastra este construita in jurul oamenilor si a calatoriilor. Abordarea drumului cu Enterprise Rent-A-Car.

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!