/ Inchirieri auto Brasov

Inchirieri auto Brasov

Brașov, orașul medieval din inima Transilvaniei, te îmbie cu farmecul său istoric și peisajele montane spectaculoase. Străzile înguste ale centrului vechi păstrează mărturii ale epocii medievale, iar priveliștea de ansamblu a munților Carpați te îmbie la explorare.

Printre cele mai cunoscute obiective se numără Biserica Neagră, un simbol al orașului cu o arhitectură gotică impresionantă; Piața Sfatului, centrul animat al vieții sociale și culturale; și Cetatea, o fortăreață medievală care a fost renovată de curând și a fost redeschisă pentru public. Brașovul te cucerește cu istorie și frumusețe naturală încă de la prima vizită.

Adresa punct lucru
“MEET & GREET” Brasov Aeroport
Contact
0722.375.392
brasov@enterprise.ro
Program de lucru
08:00 - 22:00

Doriți să vizitați orașul Brașov?

Enterprise Rent a Car vă stă la dispoziție cu o gama variată de mașini de închiriat, astfel încât să simplifice deplasările voastre aici și să va încurajeze să vizitați și zonele din împrejurime (Râșnov, Bran, Sinaia sau Predeal).

Profitați de oferta de închirieri auto Brașov și vă promitem că nu veți regreta colaborarea cu noi, atât prețurile cât și oferta autoturismelor fiind accesibilă oricărui buzunar, transformând închirierea unei mașini într-un lucru ușor, putând astfel cu care apoi veți putea vedea foarte mult din accest minunat oraș al Transilvaniei.

Tradițiile, obiceiurile, peisajele și construcțiile de patrimoniu din Brașov va așteaptă să le cunoașteți, iar pentru a nu rată nimic, Enterprise Rent a Car va propune gama de mașini economice de 5 locuri cu ajutorul cărora împreună cu familia sau prietenii cu care ați venit în vacanță să va puteți deplasa oriunde cu ușurință, fără a plăti mult nici pentru dotările responsabile de confort la drum și nici pentru benzină sau motorină, modelele de mașini aflate în oferta economy, fiind așa cum o spune și numele secțiunii, unele care se bucură de un consum redus de combustibil.

Biserica Neagră

O capodoperă a arhitecturii gotice, Biserica Neagră este un simbol al Brașovului. Construită în secolul al XIV-lea, biserica impresionează cu dimensiunile sale impozante și cu interiorul său solemn. Numele său provine de la incendiul din 1689, care a lăsat zidurile într-o nuanță întunecată. Înăuntru, vizitatorii se pot delecta cu frumoasele vitralii, cu orga monumentală și cu colecția de carpete orientale. Este o destinație esențială pentru cei ce doresc să descopere bogăția istorică și culturală a Brașovului.

Piața Sfatului

Inima vibrantă a Brașovului, Piața Sfatului este o bijuterie urbană plină de cafenele, restaurante și magazine. Flancată de clădiri istorice în stil baroc și renascentist, piața emană o atmosferă medievală fermecătoare. Monumentul central, fântâna cu leii, atrage privirile și este punctul de întâlnire preferat al localnicilor și turiștilor. Piața găzduiește și numeroase evenimente culturale și târguri tradiționale, aducând în continuare viață și bucurie în centrul orașului.

Cetatea Râșnov

Aflată pe un promontoriu stâncos, Cetatea Râșnov domină peisajul și oferă panorame spectaculoase ale regiunii. Construită în secolul al XIII-lea, cetatea a fost un bastion defensiv crucial în Evul Mediu. Astăzi, vizitatorii pot explora ruinele și turnurile, pot admira tunurile medievale și pot învăța mai multe despre istoria tumultuoasă a locului în muzeul său captivant. Cetatea Râșnov este o destinație fascinantă pentru cei pasionați de istorie și aventură.

Închirieri auto ieftine Brașov

Pentru că ne dorim să va ajutăm să vedeți cât mai mult din minunatul oraș Brașov și să-I cunoașteți istoria și cultură, Enterprise Rent a Car vine în întâmpinarea dumneavoastră cu oferte avantajoase pe care să vile puteți permite fără eforturi financiare majore. Contactați-ne pentru a descoperi oferta de închirieri auto ieftine Brașov și noi ne luăm angajamentul de a va oferi cât mai multe beneficii la prețuri bune, pentru a transformă vacanță într-o experiență plăcută din toate punctele de vedere inclusiv pentru a reduce efortul fizic făcut pentru a ajunge în toate colțurile orașului sau în apropierea să.

Închiriere Van în Brașov

Există și persoane care au decis să se stabilească în Brașov. Este un oraș plin de istorie, cultură dar nu numai. Evenimentele pentru tineret abundă și ele, motiv pentru care Brașov este potrivit oricărei vârste. În cazul în care ați decis să va mutați aici, Enterprise Rent a Car va susține și va ajută că mutarea să fie una cât mai facilă, punându-va la dispoziție închirieri van în Brașov cu ajutorul cărora să cărați tot ceea ce aveți nevoie la noul apartament fără a face prea multe drumuri și fără a plăti prețuri exorbitante pentru acest tip de transport.

Informații cu privire la aeroportul din Brașov

Vă stăm la dispoziție la sucursala din aeroport cu cele mai avantajoase oferte la închirieri auto Brașov. Vă propunem o gamă largă de autovehicule de la cele mai mici și economice până la suv-uri, van-uri sau mașini de lux, totul pentru ca dumneavoastră să va deplasați cât mai ușor dintr-un punct în altul pe durata vizitei în Brașov. Enterprise Rent a Car prin intermediul consilierilor săi pe care îi recomandă anii de experiență din spate, va pot recomandă mașină perfectă, adaptată nevoilor personale dar și bugetului de care dispuneți pentru închirierea unei mașini.

Cum poți închiria rapid o mașină din Brașov ?

Pentru a închiria rapid o mașină din Brașov nu trebuie decât să completezi formularul din această pagină. La preluarea mașinii vei avea nevoie permisul de conducere valid al șoferului, emis de minim 12 luni, carte de identitate sau pașaport valid și un card de credit/debit embosat, cu suficiente fonduri disponibile pentru depozitul de securitate.

Ce costuri sunt pentru închirierea unei mașini din Brașov ?

Costurile pentru închirierea unei mașini din Brașov fluctuează și depind de clasa mașinii, de capacitatea ei cilindrică, de sezon și de numărul de zile pentru care închiriezi.

De ce să închiriezi o mașină din Brașov de la Enterprise ?

Închiriază o mașină din Brașov de la Enterprise și dobândește libertate de mișcare. Îți vei putea organiza călătoria în Brașov după bunul plac, vei putea explora orașul și împrejurimile și îți vei petrece timpul exact așa cum îți dorești.

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!