/ Inchirieri auto Bacau

Inchirieri auto Bacau

Caracterizat printr-o arhitectură medievală, cu un stil predominant gotic, orașul Bacău are un sistem rutier interesant, care datează din perioada napoleoniană.

Adresa punct lucru
"MEET & GREET" Bacău Airport
Contact
0735.175.488
bacau@enterprise.ro
Program de lucru
Luni - Duminica
08:00 - 22:00

Călătoriți în Bacău?

La fel ca majoritatea centrelor urbane din Moldova, Bacăul a apărut pe un vad care permitea trecerea apei. Există dovezi arheologice ale așezării umane în centrul Bacăului (lângă Curtea Domneascǎ), care datează din secolele VI și VII; aceste așezări au fost plasate peste așezări mai vechi din secolele IV și V. O serie de vase găsite aici sunt ornamentate cu cruci, ceea ce sugerează că locuitorii erau creștini.

Pecenegii și cumanii au controlat valea Bistriței în secolele X, XI și XII. Coloniștii au jucat un rol semnificativ în dezvoltarea orașului. Descoperirile arheologice, unele locuințe de suprafață sau semiîngropate din a doua jumătate a secolului al XV-lea, sugerează că ungurii au început să se stabilească în regiune după 1345–1347, când teritoriul se afla sub controlul Regatului Ungariei. Au ocupat în principal malurile plate ale râului Bistrița. Descoperirea unui anumit tip de ceramică gri din secolul al XIV-lea, care a fost găsită și în Europa de Nord, sugerează, de asemenea, prezenţa coloniștilor germani din nord. Inițial, orașul se concentra în jurul comunității romano-catolice care se stabilea lângă o piață locală obișnuită, frecventată de populația regiunii de pe capătul inferior al râului.
Bacăul, considerat un oraș prietenos cu oamenii, plin de viață și ospitalier, are parcuri mari, precum încântătorul Parcul Trandafirilor.

Oraș universitar, situat într-o regiune predominant agricolă, orașul găzduiește numeroase mănăstiri ortodoxe și are o puternică identitate culturală.
Muzeul local de istorie „Iulian Antonescu” găzduiește descoperiri importante din epoca dacică. Exemple excelente se găsesc și în Muzeul de Etnografie și în Muzeul de Istorie Naturală. Complexul astronomic „Vasile Anestin” merită vizitat.

Biserica Precista, construită de Ștefan cel Mare, este una dintre cele mai reprezentative din Bacău. Bisericile, clădirile istorice și complexele muzeale alcătuiesc un traseu turistic interesant.

Turul mănăstirilor ortodoxe din regiunea Bacău este o experiență minunată.

Bacăul merită o vizită pentru moștenirea sa istorică aproape neatinsă și pentru identitatea sa culturală, a cărei orchestră Filarmonică Mihail Jora a fost ambasador de zeci de ani.

Catedrala Catolică

Catedrala a fost sfințită Sf. Petru și Pavel, cu înălțimea sa de 77 de metri și arhitectura sa modernă-elegantă, domină centrul orașului Bacău.

Parcul Trandafirului

Parcul Trandafirilor acoperă o suprafață de un hectar și este cel mai vechi parc din Bacău, datând din 1850. Aici puteți vedea trandafiri multicolori, salcii și o copie a speciilor rare de Ginkgo biloba.

Lacul Șerbănești

Lacul are o suprafață de 202 hectare și este format dintr-un labirint de insule cu stuf. Această rezervație este importantă pentru cuibărirea multor specii diferite care își găsesc habitatul natural. Au fost clasificate 147 de specii diferite de păsări, 34 de mamifere, reptile și amfibieni și 22 de specii de pești.

Închirieri auto ieftine în Bacău

Având în vedere că există o mulțime de atracții turistice nu numai în orașul Bacău, ci și în afara acestuia, închiriati o mașină pentru a vă simplifica călătoria. La noi vă puteți bucura de închirieri auto ieftine, personalizate în funcție de posibilitățile și nevoile dvs. de călătorie. Indiferent daca călătoriți singur sau în compania mai multor persoane, Enterprise Rent a Car are soluția potrivită în ceea ce privește închirierea de mașini, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Alegeți un deal mai bun și descoperiți orașul după bunul plac!

Inchiriere dube în Bacău

Dacă vă mutați în Bacău, cu siguranță aveți nevoie de o mașină spațioasă care să vă ajute să vă transportați toate bunurile personale. Închirierea de autoutilitare de la Enterprise Rent a Car Bacău este o idee practică și în același timp ieftină pe care o puteți folosi pentru a simplifica procesul de mutare. Vă vom întâmpina cu oferte generoase și mașini spațioase, astfel încât experiența cu noi să fie plăcută și utilă.

Aeroportul Internațional George Enescu

Aeroportul Internațional George Enescu este un aeroport situat în Bacău, România. Numit după compozitorul român George Enescu, servește ca sediu central al unei companii aeriene low-cost. Aeroportul Bacău își împarte pistă cu baza aeriană RoAF 95th și cu Aerostar, o companie majoră de aviație și apărare românească.
Adresa: Strada Aeroportului 1, Bacău 600324 Cod: BCM Telefon: 0234 575 400

Cum poti inchiria rapid o masina din Bacau ?

Pentru a inchiria rapid o masina din bacau nu trebuie decat sa completezi formularul din aceasta pagina. La preluarea masinii vei avea nevoie permisul de conducere valid al soferului, emis de minim 12 luni, carte de identitate sau pasaport valid si un card de credit/debit embosat, cu suficiente fonduri disponibile pentru depozitul de securitate.

Ce costuri sunt pentru inchirierea unei masini din Bacau ?

Costurile pentru inchirierea unei masini din Bacau fluctueaza si depind de clasa masinii, de capacitatea ei cilindrica, de sezon si de numarul de zile pentru care inchiriezi.

De ce sa inchiriezi o masina din Bacau de la Enterprise ?

Inchiriaza o masina din Bacau de la Enterprise si dobandeste libertate de miscare. Iti vei putea organiza calatoria in Bucuresti dupa bunul plac, vei putea explora orasul si imprejurimile si iti vei petrece timpul exact asa cum iti doresti.

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!