Enterprise | Rent a Car

100 masini oferite cadrelor medicale care luptă cu COVID-19

Locatii inchirieri auto

Oferim multiple locatii de unde puteti inchiria o masina. Chiar daca inchirierea se face intr-un oras si predarea se face in alt oras, noi va asiguram si aceasta functionalitate.
Brad and Dave

Viziteaza Bucurestiul

Descoperiti multe atractii turistice si activitati pe care le puteti face cu placere atat ziua cat si noaptea, in unul dintre cele mai importante orase din Europa, Bucuresti!

Descopera mai mult


Viziteaza mai mult

Bucurati-va de locatiile pe care doriti sa le vizitati in toata Europa, suntem intotdeauna la dispozitia voastra cu orice aveti nevoie sa stiti despre inchirierea unei masini.

Descopera mai multe


INCHIRIERI AUTO IN ROMANIA


Inchiriati o masina de la unul dintre centrele noastre din tara si veti avea parte de cele mai bune oferte de inchirieri auto in Romania. Enterprise Rent a Car Romania acopera numeroase destinatii, cum ar fi: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Iasi, Constanta sau Targu Mures. Suntem siguri ca aveti un centru de inchirieri aproape de dumneavoastra! Sistemul nostru de inchirieri auto online face ca rezervarea unei masini prin Enterprise sa fie rapida, usoara si veti gasi cele mai bune preturi online. Indiferent daca zburati intr-un aeroport din Bucuresti si trebuie sa inchiriati o masina de la terminal sau doriti sa inchiriati o masina de la un centru local, va putem acoperi orice nevoie.
 

 

Suntem mai mult decat o firma de inchirieri auto:

Solutiile noastre de mobilitate sunt concepute pentru a se potrivi tuturor nevoilor de calatorie.

 

INCHIRIERI AUTO IN ORICE LOC

Am creat filiale dedicate pentru inchireriele auto in Romania pentru a oferi clientilor nostri o atentie individuala. Doar sa ne spuneti cand si unde trebuie sa inchiriati un vehicul si noi vom avea grija de restul.

INCHIRIERI AUTO BUSINESS

Oferim programe de inchirieri auto special dedicate companiilor si organizatiilor. Indiferent daca aveti nevoie de transport pentru angajati sau aveti nevoie de inchirieri sezoniere va putem face o oferta personalizata.

INCHIRIERI AUTO PE TERMEN LUNG

Abordarea Enterprise pentru inchirierile pe termen lung
Cautati o alternativa flexibila la un contract de inchiriere pe termen lung? Daca da, avem un program special pentru dumneavoastra, este vorba de planul nostru 'O luna sau mai mult'.

FLOTA AUTO ENTERPRISE ROMANIA

De la masini compacte cu 3 usi pana la SUV-uri si camionete spatioase, avem tot ce aveti nevoie pentru ca orice drum sa se transforme intr-o experienta placuta.