Sfaturi de calatorie  »  Cele mai bune festivaluri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Cele mai bune festivaluri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Cele mai bune festivaluri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Incepem un nou sezon in forta! Si chiar daca vara este anotimpul pe care il asociem de obicei cu vacantele si distractia, toamna este momentul in care putem sa ne bucuram si de o vreme temperata, si de preturi accesibile!

Dar fara sa mai pierdem timp – aici sunt cele 5 festivaluri pe care trebuie sa le vedeti cel putin o data in viata, negresit.

#1 Neversea

Daca nu ati fost la Neversea inca, atunci acum este momentul. Iar daca diversitatea muzicala este unul din lucrurile cu care te mandresti tuturor, atunci nu ezita si haide la Neversea. Una din recomandarile noastre de top este sa iti lasi masina in parcarea din hotel, deoarece zona in care festivalul se va desfasura este in general restrictionata.

Si apropo… tu cu ce planuiesti sa vii pana la Neversea? Daca nu te-ai decis inca, atunci noi iti venim in ajutor – acceseaza acest link pentru a vedea ultimele oferte disponibile.

#2 Untold

Daca ar fi dupa noi, si Untold-ul ar fi pe locul 1. Fiind unul dintre cele mai mari festivaluri din tara, Untold aduce cele mai mari nume din muzica internationala in orasul Cluj-Napoca. Cu artisti celebri din muzica electronica precum Armin Van Buuren si David Guetta, Untold este experienta de care ai nevoie pentru a-ti crea amintiri de neuitat.

#3 Electric Castle

Si ce ar fi un top de festivaluri fara Electric? Acesta este, din nou, un festival pentru connoisseurs – de la ritmuri de hip hop, trap, pana la muzica indie sau street art, este imposibil sa nu fi uimit de varietatea artistilor din cadrul acestui festival. Iar daca nu stiai… cel mai bine este sa iti rezervi din timp un loc sigur in care sa te poti caza inainte de inceperea festivalului, deoarece ai sansa sa gasesti toate locurile full!

#4 SAGA Festival 2021

Inainte de inceperea scolii, capitala Romaniei va fi plina de iubitori de muzica tehno. Festivalul SAGA va gazdui peste 50 de artisti cunoscuti peste tot in lume pentru show-urile spectaculoase. Stim ca ti-a fost dor de dans, de multime si de muzica tare…daca avem dreptate, Festivalul SAGA va asteapta pentru momente unice. Daca vii dinafara orasului Bucuresti, te sfatuim sa iti stabilesti o harta si un traseu pentru a evita aglomeratia din orele de varf. Daca ai facut acest lucru, nu trebuie decat sa te distrezi cu cei mai cunoscuti DJ din lume!

#5 Jazz in the Park 2021

Te-ai gandit de mult sa vizitezi orasul Cluj-Napoca si nu ai gasit inca motivul? La inceputul lunii Septembrie, in Cluj se va auzi doar jazz. Festivalul Jazz in the Park aduce zeci de concerte, workshopuri, evenimente speciale, cu o energie proaspata si melancolica de toamna. Muzica artistilor romani cat si straini va rasuna in tot orasul timp de 4 zile.

Tuturor ne-a fost dor de festivaluri si am asteptat mult acest moment.

Tot ce aveti nevoie este o gasca de prieteni si drumul e al vostru! Care dintre cele de mai sus va face cu ochiul? Lasati-ne in comentarii parerile voastre! De asemenea, nu uitati ca puteti sa ne lasati un comment pe retelele de social media, Facebook, Instagram, LinkedIn sau puteti sa ne scrieti inclusiv si aici.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!