/ Inchirieri Auto pe termen lung

Inchirieri Auto pe termen lung

Pachetul de inchirieri auto pe termen lung va ofera o alternativa foarte avantajoasa la serviciul de leasing operational cu ajutorul careia puteti gestiona mai usor costurile de transport. Enterprise va garanteaza servicii de transport la cele mai bune preturi si in cele mai bune conditii, facand zi de zi tot posibilul ca dumneavoastra sa beneficiati de solutiile cele mai avantajoase si eficiente.

Printre avantajele pe care inchirierile pe termen lung le au se numara si deducerea integrala in contabilitate a ratelor de leasing, masina de inlocuire in caz de indisponibilizare a masinii inchiriate, asistenta tehnica 24/7, tarife negociabile, acoperire asigurare CASCO si RCA, anvelope de schimb vara/iarna.

Indiferent de nevoile de transport pe care le aveti, Enterprise are o solutie viabila si va propune un parteneriat win-win pe termen lung.

Pachetul de inchirieri auto pe termen lung este o solutie de transport din ce in ce mai vizata de catre marile companii, iar Enterprise isi ia angajamentul de a eficientiza activitatea de transport si a optimiza costurile aferente, rezultatul fiind de fiecare data o oferta pe masura asteptarilor clientului.

Clasa din care va puteti alege masinile pentru inchiriere cuprinde economy, compact, estate, crossover, suv sau chiar passenger van, marcile care va stau la dispozitie fiind Dacia, Opel, Renault, Toyota, Skoda, Nissan si Seat.

Inchirieri in orice loc

Enterprise va ofera o alternativa flexibila la un contract de inchiriere auto traditional prin serviciul inchirieri pe termen lung. De acum puteti alege in orice sucursala Enterprise inchirierea unui automobil pe termen lung.

Nu trebuie decat sa mentionati faptul ca doriti acest lucru si locatia in care aveti nevoie de acesta. Consultantii nostri se vor ocupa de toate formalitatile si de personalizarea unei oferte conform bugetului dumneavoastra, astfel incat parteneriatul sa fie unul de succes pentru ambele parti contractuale.

Pentru orice ocazie

Indiferent de natura ocaziei pentru care aveti nevoie de inchirieri auto pe termen lung, noi va putetm oferi solutia ideala! Nu conteaza ca doriti o masina pentru un job sezonier, pentru o perioada limitata de timp de cateva luni, pentru operioada scurta (de proba) a unor angajati, etc.

Puteti inchiria autovehiculul dorit exact pentru perioada de timp in care aveti nevoie. Vom lucra impreuna cu clientul pentur a ajunge la cea mai convenabila oferta si vom personaliza un program care sa rapsunda exact nevoilor dumneavoastra si ale afacerii dumneavoastra.

Avantaje inchirieri termen lung

Pentru ca principalul obiectiv Enterprise este sa ofere o alternativa rentabila la leasing sau cumpararea in rate pe termen lung, clientul va beneficia de aceleasi avantaje de care se bucura la inchirirerea pe termen scurt, inclusiv de posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de vehicule. Nici serviciile nu fac exceptie la inchirierea pe termen lung clientul avand posibilitatea de a beneficia de serviciul gratui de ridicare si de cel de asistenta rutiera 24/7.

De mentionat mai este si faptul ca Enterprise innoieste constant flota de masini, iar dumneavoastra va veti putea bucura constant de vehicule noi, fara a va face griji de intretinerea sau repararea acestora.

Economisiti inteligent! Enterprise Rent a Car este aici pentru a va ajuta, sustine si sfatui pentru a obtine cel mai avantajos deal!

Sfaturi de calatorie

Blog

Romania ascunde multe comori si multe destinatii turistice de exceptie, iar misiunea noastra este sa le descoperim si sa le facem cunoscute.

Vrei un discount de 25€?

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul Enterprise Rent-a-Car Romania si primesti un discount de 25euro reducere pentru viitoarele inchirieri auto.

Cariera ta la Enterprise

Cariere

Daca iti doresti sa te alaturi unei echipe tinere alaturi de care sa "muti muntii din loc", aplica pentru unul dintre posturile noastre vacante!

Locații de închirieri auto din România

Cereti oferta Enterprise la cel mai apropiat centru de inchiriere din orasul dumneavoastra! Va asteptam cu oferte generoase si o flota variata de masini.

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!