/ Seasonal Offers

Seasonal Offers

Găsiți cele mai bune prețuri posibile cu Enterprise, oriunde ați merge în lume!

Descoperă lumea!

Ești gata să te îmbarci în următoarea ta evadare? Nu mai căuta şi profită de oferta noastră exclusivă de 10% la închirierea de mașini într-o multitudine de țări din întreaga lume.

De ce să te mulțumeşti cu obișnuitul când poți explora extraordinarul?

Fie că tânjești după plajele însorite ale Greciei, după străzile fermecătoare ale Italiei sau după peisajele idilice din Noua Zeelandă, variatatea noastră de destinații asigură câte ceva pentru fiecare călător.

Profită de ocazia de a explora, de a descoperi și de a crea amintiri de neuitat cu oferta noastră imbatabilă la închirierea de mașini.

Gama noastră extinsă de vehicule, inclusiv mașini compacte, SUV-uri și modele de lux, înseamnă că vei găsi cu siguranță mașina potrivită pentru nevoile tale.

Rezervă astăzi și profită de această ofertă din 22 martie până în 31 mai, în 44 de țări.

Următoarea ta aventură te așteaptă – rezervă acum și lasă călătoria vieții tale să înceapă!

Lista țărilor participante

Albania
Argentina
Armenia
Aruba
Austria
Barbados
Belgia
Belize
Bonaire
Bosnia & Hertegovina
Bulgaria
Insulele Cayman
Chile
Columbia
Costa Rica
Croatia
Curacao
Cipru
Republica Ceha
Danemarca
Republica Dominicana
Ecuador
Egypt
El Salvador
Estonia
Insulele Feroe
Finlanda
Georgia
Grecia
Grenada
Guatemala
Guyana
Honduras
Ungaria
Islanda
Italia
Jamaica
Iordan
Kosovo
Letonia
Lituania
Luxembourg
Malta
Mexic
Muntenegru
Maroc
Olanda
Noua Zeelanda
Nicaragua
Macedonia de Nord
Norvegia
Oman
Panama
Paraguay
Peru
Polonia
Portugalia
Qatar
România
Arabia Saudita
Serbia
Slovacia
Slovenia
Africa de Sud
St Maarten
St. Baarths
Suriname
Suedia
Elvetia
Tortola
Trinidad & Tobago
Turcia
Emiratele Arabe Unite
Uruguay
Insulele Virgine Americane

Termeni şi condiţii

1. Această ofertă vă dă dreptul la o reducere de 10% din tariful de bază de închiriere a autovehiculului doar [Pe baza celor mai bune tarife zilnice de închiriere de pe site-urile web făcute în momentul rezervării] pe durata rezervării dumneavoastră pentru închirierea vehiculului (Perioada de închiriere).

2. Această ofertă este disponibilă în locațiile Enterprise Rent-A-Car participante din Albania, Argentina, Armenia, Armenia, Aruba, Austria, Barbados, Belgia, Belize, Bonaire, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Insulele Cayman, Chile, Columbia, Costa Rica, Croația, Curacao, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Republica Dominicană, Ecuador, Egipt, El Salvador, Estonia, Insulele Feroe, Finlanda, Georgia, Grecia, Grenada, Guatemala, Guyana, Honduras, Ungaria, Islanda, Italia, Jamaica, Iordania, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Mexic, Muntenegru, Maroc, Olanda, Noua Zeelandă, Nicaragua, Macedonia de Nord, Norvegia, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Polonia, Portugalia, Qatar, România, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, St. Baarths, Surinam, Suedia, Elveția, Tortola, Trinidad și Tobago, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Uruguay, Insulele Virgine Americane.

3. Această ofertă este valabilă pentru toate rezervările efectuate între 22 martie și 31 mai și pentru perioadele de închiriere cuprinse între 1 aprilie și 14 iulie și nu se aplică pentru perioadele de închiriere care depășesc 28 de zile.

4. Această ofertă se aplică la toate clasele de vehicule disponibile la momentul rezervării.

5. Toți șoferii trebuie să îndeplinească cerințele minime de vârstă pentru țara de preluare a închirierii, Politicile de vârstă variază în funcție de țara de preluare și vor fi disponibile pentru a fi citite în momentul rezervării online.

6. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, această ofertă nu se aplică pentru orice taxe suplimentare, inclusiv pentru renunțarea opțională la franșiză, taxe de închiriere pentru un singur sens, taxe pentru combustibil, taxe pentru șoferul suplimentar și șoferul tânăr, închirierea de articole suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la, scaune pentru copii, lanțuri de zăpadă, portbagaje de acoperiș și ghiduri de navigație.

7. Serviciul de preluare și predare se supune restricțiilor geografice. Contactați sucursala de închiriere pentru mai multe detalii.

8. Aveți dreptul de a anula rezervarea în orice moment până la începerea perioadei de închiriere, fără penalități. În cazul în care nu mai aveți nevoie de rezervare, vă rugăm să o anulați înainte de începerea perioadei de închiriere.

9. Această ofertă este supusă disponibilității vehiculelor și nu poate fi utilizată împreună cu nicio altă ofertă promoțională, tarif redus, rezervări anterioare sau existente.

10. Această ofertă și acești termeni și condiții se adaugă și nu înlocuiesc niciun termen din contractul de închiriere, care conține dispoziții importante referitoare la închirierea oricărui vehicul și care va continua să se aplice în întregime pentru închiriere.

11. Această ofertă și acești termeni și condiții, precum și orice litigiu sau reclamație care decurge din acestea sau în legătură cu acestea, sunt guvernate de legea română. Dacă aveți reședința în Uniunea Europeană, puteți introduce o acțiune în justiție în legătură cu această ofertă și cu acești termeni și condiții fie la instanțele române, fie la instanțele din statul membru al Uniunii Europene în care aveți reședința.

12. În calitate de consumator, veți beneficia de orice prevederi obligatorii ale legislației țării în care sunteți rezident. Nimic din acești termeni și condiții, inclusiv paragraful de mai sus, nu afectează drepturile dumneavoastră în calitate de consumator de a vă baza pe astfel de dispoziții obligatorii ale legislației locale.

13. Vă recomandăm cu insistență să vă familiarizați cu regulile de circulație locale din țara de destinație a țării în care închiriați. Informații suplimentare pot fi găsite pentru țările din Uniunea Europeană la http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.

14. Această promoție este oferită de Enterprise Rent-A-Car Romania, Strada Reinvierii 3-5, Cladirea Europa Primex, Bucuresti, 021122

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!