Acasa / Seasonal Offers

Seasonal Offers

Găsiți cele mai bune prețuri posibile cu Enterprise, oriunde ați merge în lume!

10% Off Winter Wonder

Îmbrățișaţi călătoriile de iarnă: Rezervați-vă o escapadă cu Enterprise și economisiți 10%!
Cu oferta noastră, vă puteți pune pe drum către destinaţii de iarnă și puteţi şi să descoperiți tot ceea ce Enterprise are de oferit. Cu gama noastră variată de vehicule, inclusiv mașini compacte, SUV-uri și modele de lux, veți găsi cu siguranță mașina potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Vă oferim o reducere de 10% pentru închirierea de mașini în perioada 1 noiembrie – 14 decembrie în 43 de țări, astfel încât să puteți economisi și mai mult în vacanță! Deci, de ce să așteptați? 
Rezervați acum și profitați de această ofertă uimitoare înainte de a fi prea târziu. Iar cu procesul nostru simplu de rezervare și serviciile excelente, vă puteți relaxa și vă puteți bucura de călătorie știind că sunteți pe mâini bune.

Lista țărilor participante

Austria
Ungaria
Luxemburg
Olanda
Polonia
Portugalia
Elveția
Egipt
Iordania
Oman
Qatar
Arabia Saudită
Emiratele Arabe Unite
Danemarca
Insulele Feroe
Finlanda
Islanda
Norvegia
Suedia
Estonia
Letonia
Lituania
Africa de Sud
Albania
Armenia
Bulgaria
Corsica Nord
Corsica Sud
Croația
Cipru
Georgia
Grecia
Israel
Italia
Kosovo
Malta
Muntenegru
Maroc
Macedonia de Nord
România
Serbia
Slovenia
Turcia

Termeni şi condiţii

1. Această ofertă vă dă dreptul la o reducere de 10% din tariful de bază de închiriere a autovehiculului doar [Pe baza celor mai bune tarife zilnice de închiriere de pe site-urile web în momentul rezervării] pe durata rezervării dumneavoastră pentru închirierea vehiculului (Perioada de închiriere).

2. Această ofertă este disponibilă în locațiile Enterprise Rent-A-Car participante din Austria, Ungaria, Luxemburg, Țările de Jos, Polonia, Elveția, Egipt, Iordania, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Danemarca, Insulele Feroe, Finlanda, Islanda, Norvegia, Suedia, Estonia, Letonia, Lituania, Africa de Sud, Albania, Armenia, Bulgaria, Corsica de Nord, Corsica de Sud, Croația, Cipru, Georgia, Grecia, Israel, Italia, Kosovo, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovenia, Turcia, Portugalia.

3. Această ofertă este valabilă pentru toate rezervările efectuate între 16 septembrie și 14 decembrie și pentru perioadele de închiriere între 1 noiembrie și 14 decembrie și nu se aplică pentru perioadele de închiriere care depășesc 28 de zile.

4. Această ofertă se aplică la toate clasele de vehicule disponibile la momentul rezervării.

5. Toți șoferii trebuie să îndeplinească cerințele minime de vârstă pentru țara de preluare a închirierii, Politicile de vârstă variază în funcție de țara de preluare și vor fi disponibile pentru a fi citite în momentul rezervării online.

6. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, această ofertă nu se aplică pentru orice taxe suplimentare, inclusiv pentru renunțarea opțională la franșiză, taxe de închiriere pentru un singur sens, taxe pentru combustibil, taxe pentru șoferul suplimentar și șoferul tânăr, închirierea de articole suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la, scaune pentru copii, lanțuri de zăpadă, portbagaje de acoperiș și ghiduri de navigație.

7. Serviciul de preluare și predare se supune restricțiilor geografice. Contactați sucursala de închiriere pentru mai multe detalii.

8. Aveți dreptul de a anula rezervarea în orice moment până la începerea perioadei de închiriere, fără penalități. În cazul în care nu mai aveți nevoie de rezervare, vă rugăm să o anulați înainte de începerea perioadei de închiriere.

9. Această ofertă este supusă disponibilității vehiculelor și nu poate fi utilizată împreună cu nicio altă ofertă promoțională, tarif redus, rezervări anterioare sau existente.

10. Această ofertă și acești termeni și condiții se adaugă și nu înlocuiesc niciun termen din contractul de închiriere, care conține dispoziții importante referitoare la închirierea oricărui vehicul și care va continua să se aplice în întregime pentru închiriere.

11. Această ofertă și acești termeni și condiții, precum și orice litigiu sau reclamație care decurge din sau în legătură cu acestea, sunt guvernate de legislația britanică. Dacă aveți reședința în Uniunea Europeană, puteți introduce o acțiune în justiție cu privire la această ofertă și la acești termeni și condiții fie în instanțele din Regatul Unit, fie în instanțele din statul membru al Uniunii Europene în care aveți reședința.

12. În calitate de consumator, veți beneficia de orice prevederi obligatorii ale legislației țării în care sunteți rezident. Nimic din acești termeni și condiții, inclusiv paragraful de mai sus, nu afectează drepturile dumneavoastră în calitate de consumator de a vă baza pe astfel de dispoziții obligatorii ale legislației locale.

13. Vă recomandăm cu insistență să vă familiarizați cu regulile de circulație locale din țara de destinație a țării în care închiriați. Informații suplimentare pot fi găsite pentru țările din Uniunea Europeană la http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.

14. Această promoție este oferită de Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!