Sfaturi de calatorie  »  Mykonos: Atracții de neratat

Mykonos: Atracții de neratat

Mykonos: Atracții de neratat

Nu există persoană care să nu fi auzit măcar o dată despre distracția de la Mykonos! Fie că vorbim de celebrități care fac plajă pe iahturi sau arhitectura albă iconică, această destinație face furori printre turiști.

Una dintre cele mai populare insule din Marea Egee, Mykonos are o atmosferă cosmopolită iubitoare de distracție și merită vizitată! Avem pregătite pentru tine câteva puncte principale.

Pentru o călătorie mai ușoară, nu uita că poți oricând închiria o mașină prin Enterprise.

Morile de vânt 

Primul lucru pe care îl vei vedea când intri în port sunt cele șapte mori de vânt albe, prezente în Mykonos încă din secolul al XVI-lea. Acestea au devenit un adevărat simbol al insulei și sunt extrem de frumoase de vizitat.  În zonă te poți bucura de micile boutique-uri de cadouri și de o vedere pe măsură!

Alefkandra/Mica Veneție

Mica Venetie este arhicunoscută pentru terasele iconice de pe malul mării, de unde poți urmări cum se sparg valurile, în timp ce admiri apusul soarelui. Este un loc instagramabil, perfect pentru o ieșire romantică, unde vei găsi o multitudine de terase cu mâncare autentică.

Plaja Elia

Elia este cea mai mare plaja din Mykonos și este locul preferat al tuturor. O apă curată, de un bleu magic, unde te poți bălăci și distra toată ziua. Poți închiria un jet-ski, dacă ai chef de aventură, sau poți urca dealurile de lângă casele albe din Ciclade pentru a vedea golful de sus, în toată splendoarea lui.

Plaja Agios Sostis

Dacă ești în căutarea unui loc special, retras și mai puțin aglomerat decât Elia, mergi spre plajele din nordul mai puțin frecventat de turiștii din Mykonos.

Agios Sostis nu are baruri, restaurante sau șezlonguri pe malul mării, deci este locul perfect pentru a de bucura de mare și de intimitate.

Strada Matogianni

In Mykonos Town, vei vedea că orice activitate principală o vei avea în zona Matogianni. Aici nu se doarme niciodată! În timpul zilei, vă puteți bucura de toate magazinele de suveniruri, bijuterii create de artizani locani, dar și de magazine ale unor branduri internaționale cunoscute.

Veți găsi taverne și restaurante cu mâncare grecească delicioasă, cu nelipsitul tsatsiki, iar seara acestea devin adevărate cluburi în aer liber. Oamenii petrec până în zori!

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!