Solutii business | Enterprise Romania

PROGRAMUL BUSINESS DE INCHIRIERI AUTO ENTERPRISE

Daca va aflati in situatia de a detine o afacere sau a gastiona flote unei companii, Enterprise se poate dovedi un colaborator important cu care veti putea negocia si personaliza programe de inchiriere special gandite pentur satisfacerea tuturor nevoilor business pe care le aveti. Toate resursele de care Enterprise Rent a Car dispune se pot folosi in avantajul clientului pentru a adapta si a ajuta la gestionarea costurilor, controlului calatoriilor de afaceri si cresterea eficientei.

Dupa colt in jurul lumii

Orice oras din lume este acum mai aproape cu Enterprise Rent a car! Bucurati-va de reteaua globala Enterprise din peste 7200 de locatii ce cuprind cusursale locale, gari si aeroporturi de-o potriva si veti vedea cum, dintr-o data calatoria cu masina in orice colt al lumii devine mult mai usoara. In toate orasele mari ale lumii veti gasi o sucursala Enterprise gata sa va ajute si sa va ofere spre inchiriere o masina la cel emai avantajoase preturi.

Eficientizati costurile deplasarilor

Cu Enterprise aveti de acum posibilitatea de a eficientiza costurile deplasarilor personale sau ale angajatilor dumneavoastra. Vom adapta programul de inchirieri business astfel incat sa aveti parte de serviciile si vehiculele necesare la cel emai bune preturi, acest lucru avand ca principal scop gestionarea intr-o maniera eficienta a costurilor aferente deplasarilor business.

Administrarea contului Enterprise

Pentru a obtine o oferta cat mai buna de la Enterprise Rent a Car, va recomandam sa colaborati cu un manager de cont dedicat, caci numai in felul acesta nevoile dumneavoastra pot fi pe deplin intelese si drept urmare, solutionate cu succes. Un astfel de manager cu care sa mentineti legatura constant si care sa va cunoasca afacerea precum si nevoiele pe care le aveti de la inchirierile business, poate adapta cel mai bine oferta Enterprise.

 

Locatii de inchiriere

Inchiriati un autovehicul de la una dintre cele peste 7200 de locatii Enterprise din toata lumea inclusiv aeroporturi, gari sau filiale locale

Aboneaza-te la newsletter
Afla primul despre cele mai noi oferte si promotii, informatii despre concursuri sau campanii cu premii si multe alte surprize.
Toate campurile sunt obligatorii!
Multumim!
Pentru a confirma abonarea la newsletter, te rugam sa verifici adresa de E-mail mentionata!