/ Solutii Business

SOLUŢII FLEXIBILE DE MOBILITATE PENTRU COMPANII

  • O singură maşină sau flote întregi
  • Închirieri cu ziua, luna sau pentru perioade mai lungi
  • Maşini, autoutilitare şi altele
  • Adaptate pentru a vă ajuta să gestionaţi costurile și să creșteți eficiența

Discutați cu un expert în închirieri de vehicule

Vorbiți astăzi cu un expert prietenos în închirierea vehiculelor despre nevoile dvs.
La tot pasul, oriunde pe glob

Orice oraş din lume este acum mai aproape cu Enterprise Rent-a-Car! Bucuraţi-vă de reţeaua globală Enterprise cu peste 9500 de locaţii aflate în toate colţurile lumii.

Vă aşteptăm în sucursale locale, gări sau aeroporturi şi veţi vedea cum, dintr-o dată, călatoria cu maşina către orice colţ al lumii devine mult mai uşoară.

În toate oraşele mari ale lumii veţi găsi o sucursală Enterprise gata să vă asiste şi să vă ofere spre închiriere o maşină potrivită nevoilor dumneavoastră.

Eficientizaţi costurile şi productivitatea

Cu Enterprise Rent-a-Car aveţi posibilitatea de a eficientiza costurile deplasărilor angajaţilor dumneavoastră şi pe cele operaţionale.

Ne dorim ca soluţiile pe care vi le propunem să îndeplinească nevoile afacerii dumneavoastră şi să beneficiaţi de tarife corecte, având ca principal scop gestionarea, într-o manieră eficientă, a cheltuielilor.

Manager de cont dedicat

Pentru a ne asigura că afacerea dumneavoastră se află în permanenţă în atenţia noastră sau de faptul că nevoile operaţionale sunt întotdeauna îndeplinite, Enterprise Rent-a-Car vă va aloca un manager de cont dedicat.

Numai în felul acesta nevoile dumneavoastră pot fi pe deplin întelese şi soluţionate cu succes.

Vorbeste cu un expert

Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi de specialitate cu privire la orice - de la un singur vehicul până la flote întregi, vehicule specializate și multe altele.
Sau completați formularul de mai jos și vă vom contacta noi
Va multumim!
Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp!

Puncte de închiriere

Închiriaţi un autovehicul de la una dintre cele peste 9500 de locaţii Enterprise din toată lumea, aflate inclusiv în aeroporturi, gări sau filiale locale.

Inchiriază o maşină

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!