Sfaturi de calatorie  »  Descoperă Amsterdam cu noi

Descoperă Amsterdam cu noi

Descoperă Amsterdam cu noi

Te-ai hotărât să explorezi Amsterdam într-o excursie nebunească cu prietenii tăi! Sună super, doar că nu știi de unde să începi, nu-i așa? Nu îți face griji, suntem mereu aici cu un as sub mânecă, pregătiți să îți prezentăm cele mai cool locuri!

Capitala Olandei este binecunoscută pentru spiritul libertin, cultura arhitecturala bogată și boemă, oameni deschiși, cartiere cool cu tineri energici! Este un mix perfect între istorie și modernism, un loc de unde nu ai cum să pleci neinspirat!

Ca să călătorești cu ușurință și fără griji prin Amsterdam și împrejurimi, noi îți recomandăm să închiriezi masina prin Enterprise!

Croazieră cu vaporașul

O modalitate facilă și distractivă de a te familiariza cu orașul este pe printr-o plimbare pe canalele orașului. Acestea se organizează constant și sunt una din atracția principală în zilele însorite! Vei putea admira arhitectura impresionantă a orașului, în timp ce te relaxezi și de te bucuri de legănatul apei.

Vizitează Casa Annei Frank

Chiar dacă este un subiect mai sumbru, Casa Annei Frank este ceva ce merită vizitat măcar o dată în viață. Îți recomandăm să îți rezervi un tur din timp pentru a evita cozile interminabile. Vei putea vedea unde micuța Anna s-a adăpostit cu familia ei, pentru a se ascunde de naziști. Un loc claustrofobic, însă care spune o poveste importantă, o poveste a unei copile, care este de fapt povestea a milioanelor de evrei afectați de acea perioadă cruntă a istoriei.

Relaxează-te în Cartierul Jordaan

Cel mai cunoscut cartier al orașului, Jordaan a fost construit încă din secolul al XVII-lea. Este un loc extrem de popular, tocmai pentru multitudinile de cafenele, magazine și mici terase de-a lungul canalelor. Poți admira panorama arhitecturală, în timp ce servești o cafea de specialitate sau chiar o brioșă cu…marijuana! De asemenea, vafele, cartofii prăjiți și crochetele Bitterballen sunt câteva din cele mai populare gustări!

Aici vei găsi și Cafe’t Smalle, una dintre cele mai vechi terase ale orașului, unde localnicii își beau cafeaua încă din 1786!

Poți găsi locuri de cazare super interesante în jur. Îți recomandăm să descoperi și recomandările noastre de hoteluri în zonă, aici.

Minunează-te de Muzeul lui Van Gogh

Un loc unde te poți pierde cu orele, fără să realizezi când a trecut timpul! Muzeul te duce printr-o călătorie biografică a marelui artist și include 200 de tablouri pictate și peste 500 de desene. Marele artist Van Gogh a avut o viață scurtă și tumultoasă, pictând măcar un tablou de zi. Ce a lăsat în urmă este o comoară ce nu poate fi ratată!

Plimbă-te în Red Light District

Un loc ce poate fi văzut ca fiind rău famat de gurile rele, dar având în vedere spiritul aventurier al turiștilor ce aleg Amsterdam, este totuși un loc care merită vizitat noaptea pentru atmosfera de petrecere! Locul este cunoscut pentru showurile dansatoarelor din ferestrele luminate cu roșu, de unde și denumirea cartierului, dar vei găsi de asemenea multe cluburi și petreceri chiar și în aer liber! Dă-ți frâu liber și bucură-te de o seară animată!

Sunt o mulțime de lucruri care le adorăm la Amsterdam. Dacă vrei să citești mai mult, îți recomandăm și acest articol.

Căuți mai multă inspirație? Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!