Sfaturi de calatorie  »  Cele mai frumoase cazari cu ciubar din Romania

Cele mai frumoase cazari cu ciubar din Romania

Cele mai frumoase cazari cu ciubar din Romania

In ultimii ani, din ce in ce mai multe locuri de cazare din Romania au introdus in randul facilitatilor un mijloc revigorant si boem de relaxare si anume ciubarul. Acesta a devenit, pentru multi turisti, unul dintre criteriile de selectie a destinatiilor de vacanta, mai ales pentru faptul ca in sezonul rece o baie fierbinte in ciubar, cand afara termometrele trec sub zero grade, poate reprezenta o experienta inedita si memorabila. Asadar, am adunat pentru tine cateva sugestii perfecte pentru urmatoarea escapada de weekend.

Green Village Resort

Delta Dunarii este un loc cu adevarat extras din povesti. La Green Village, aventura se imbina cu confortul si magia peisajelor de natura salbatica, iar resortul, asemenea unui sat de vacanta, iti poate aduce momentele perfecte de relaxare de care aveai nevoie. Decorat cu foarte mult bun gust si pastrand intacte elemente specifice zonei, aceasta locatie din inima Deltei pune la dispozitie tuturor celor care le trec pragul o multitudine de experiente, plecand de la clasicul lenevit pe sezlong in timp ce te bucuri de o priveliste de vis, pana la activitati precum pescuit, tir cu arcul sau, pentru pasionati, birdwatching.

By The Lake

Un loc tare frumos si care merita sa fie vizitat este „By the Lake”. Este o locatie facuta cu stil, avand influente ale Americii Latine imbinate cu elemente romanesti. Aici, turistii vor gasi o locatie splendida si armonioasa, numai buna pentru o escapada de weekend. Locatia este situata la doar cativa km de Bucuresti, in Moara Vlasiei, iar atractia locului este, bineinteles, jacuzzi-ul din gradina ce ofera o vedere spectaculoasa spre lac.

Casa Glod

In inima Transilvaniei, Casa Glod deschide portile tuturor celor care isi doresc sa traiasca o experienta de neuitat. Situat in apropiere de Rezervatia Cheile Glodului, acest loc care doreste sa pastreze vie traditia romaneasca, va ofera posibilitatea de a va caza intr-una din cele doua casute traditionale, „Muzeu” si „Scoala”. Aceasta cazare este ideala pentru iubitorii de munt, fiind locul perfect unde pentru a evada din cotidian si pentru a te bucura cu adevarat de frumusetile tarii noastre.

Cabana Berg

Situata la doar 30 de km de Cluj-Napoca, Cabana Berg este o constructie spectaculoasa din lemn, inspirata din estetica scandinava. Un chalet cu geamuri imense cu un decor minimalist caruia i s-a acordat o foarte mare atentie la detalii, este locul perfect pentru a te relaxa si a te bucura de peisajele montane. Pe langa privelistea de care dai inca din momentul in care te trezesti, cazarea vine la pachet cu un ciubar unde poti savura un pahar de vin si clipe de liniste alaturi de cei dragi.

Piriu Morii

Situtata in Bucovina, pensiunea Piriu Morii este ideala pentru familiile cu copii. Cu multe activitati pentru cei mici si locuri de joaca, puteti sa va bucurati impreuna de ceea ce inseamna cu adevarat relaxare. Denumirea pensiunii este data de vecinatatea pe care aceasta o are cu o veche moara de apa, la poalele muntilor. Te poti bucura alaturi de familia ta de un loc linistit, reusind astfel sa iti incarci bateriile dupa o saptamana agitata in forfota orasului.

Enterprise va este alaturi in planificarea celor mai frumoase vacante!

Pentru o reducere de 25€ la urmatoarea inchiriere, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru, iar daca doriti sa impartasiti cu noi recomandarile voastre de vacanta, va asteptam pe paginile noastre de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!