Sfaturi de calatorie  »  Unde ne cazăm în Amsterdam?

Unde ne cazăm în Amsterdam?

Unde ne cazăm în Amsterdam?

Orașul Amsterdam este hipercunoscut ca Orașul Libertății, tocmai pentru spiritul liber, tineresc, atmosfera caldă de aventură și petrecere. Aici vei găsi multe localuri  hipsterești printre clădiri superbe, cu arhitectură inconfundabilă. Dacă încă ești în pregătiri pentru noua ta vacanță și nu ți-ai rezervat cazare, suntem aici cu câteva sugestii memorabile!

După rezervare, tot ce îți mai rămâne de făcut este să contactezi orice birou Enterprise si să îți alegi noua mașină de drum!

Hotel De Hallen

Este incredibil cum unn fost depozit de tramvaie din 1902 poate deveni un hotel modern, cu design industrial, realizat de renumitul arhitect Andre van Stigt. Acesta a restaurat cu minuțiozitate clădirea de patrimoniu la strălucirea de odinioară, păstrând tavanul de sticlă original, cărămidă expusă, pasarele metalice și pardoseala din beton și apoi decorând-o cu un amestec eclectic de detalii ciudate. Un loc memorabil!

Amstel Botel

Dupa cum îi spune numele, acest “botel” este un hotel-boat plutitor, la 15 minute de centrul orașului. La bordul acestui hotel neobișnuit din Amsterdam, veți găsi camere mobilate simplu, cu vedere la apă și o sală de jocuri dedicată. O alegere creativă  pentru un sejur unic și diferit în oraș!

nHow Hotel

O locație cu o arhitectură impresionantă, proiectată de arhitectul de seamă Reinier de Graaf,  acest hotel superb este o adevărată atracție pentru turiști și localnici. Hotelul are șase tipuri diferite de camere, fiecare fiind inspirată din cele șase direcții cardinale ale hotelului: nord, est, sud, sud-vest, sud-est și nord-vest. Designul vine cu influențe culturale din întreaga lume, făcând fiecare cameră să fie plină de inspirație și creativitate. La etajul 17, te așteaptă un restaurant iconic de unde poți vedea panorama orașului.

Not Hotel

O altă locație creativă și jucăușă, acest hotel îți permite să îți dai frâu liber imaginației! Camerele sunt toate o aventură în sine: poți sta într-o casă de turtă dulce, un vagon antic de tramvai olandez, un Tuk Tuk ca în Thailanda, o vilă spaniolă, un birou ascuns în spatele unei uși secrete în bibliotecă și lista continuă!

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!