Sfaturi de calatorie  »  Cele mai frumoase cabane A-frame din Romania

Cele mai frumoase cabane A-frame din Romania

Cele mai frumoase cabane A-frame din Romania

Nu cu mult timp in urma, puteam sa observam cabanele construite in stil A-frame doar pe Pinterest sau in pozele extrem de instagramabile de pe retelele de socializare. Insa, din fericire, aceste tipuri de cazare de inspiratie nordica, asezate in locuri montane de poveste, au inceput sa devina din ce in ce mai populare si la noi in tara.

Stim ca fiecare vine cu farmecul sau aparte, asa ca am pregatit pentru tine o lista cu cateva dintre cele mai frumoase cabane A-frame pentru a te ajuta sa decizi mai usor destinatia pentru urmatorul sejur.

Nordland

Daca ar fi sa descriem in cateva cuvinte cabana Nordland, am spune doar atat: un cuib ferit de priviri in cele mai frumoase cotloane ale naturii. Muntii Apuseni, de aceasta data, ofera o cazare care, odata incercata, va face cu siguranta sa reveniti si a doua oara.

Construita cu multa atentie la detalii si cu un aer elegant, Nordland ofera refugiul perfect pentru seri de iarna alaturi de o cana de ceai sau ciocolata calda, o carte buna si o priveliste de vis. Daca va doriti ca urmatoarea escapada de weekend sa fie definita de liniste si relaxare, aici veti gasi locul potrivit. 

Cabana Strajer, Haitaland 

Inima muntilor Calimani gazduieste una dintre cele mai frumoase cabane in stil A-frame despre care noi credem ca este neaparat sa o incercati. Pe langa cabana Strajer, Haitaland este alcatuita dintr-un complex format din mai multe locuri de cazare, printre care si cabanutele Pridvor si Sihastru.

In schimb, daca va doriti un sejur in inima padurii la aer curat, cabana Strajer va ofera, pe langa toate acestea, si o priveliste extraordinara asupra naturii din Tinutul Haitei. Fie daca decideti sa veniti alaturi de gasca de prieteni, sau alaturi de persoana iubita, noi credem ca merita incercat! 

Strajerii Verzi

Cele trei cabanute care vegheaza peste meleagurile impadurite din Muntii Piatra Craiului isi merita cu desavarsire numele. Situate printre ramuri de brad si pozitionate tacticos pe un versant umbros, strajerii ofera o priveliste uluitoare care merge de minune alaturi de cafeaua de dimineata savurata pe terasa.

Asadar, pentru  momente de liniste, relaxare si evadare din cotidian, Strajerii Verzi se pot dovedi a fi motivul perfect pentru a planifica un mic sejur la munte. 

Cabana Tinovo

Urmatoarea cabana ne aduce pe plaiuri pitoresti in inima Bucovinei si pune la dispozitia turistilor atat facilitati de SPA, precum sauna sau ciubarul, dar si un cadru intim si plin de liniste pentru ca weekend-urile alaturi de prieteni sau familie sa fie de neuitat.

Cabana dispune de toate facilitatile pentru ca tu sa te simti ca acasa, iar privelistea si locurile din jur te vor face sa revii cu prima ocazie. 

Va asteptam la volanul masinii Enterprise pentru a porni in urmatoarea calatorie, iar pentru o reducere de 25% la prima inchiriere, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru. Daca doriti sa impartasiti cu noi sugestiile voastre de calatorie, va asteptam pe paginile noastre de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!