Sfaturi de calatorie  »  Restaurante de bifat la Roma

Restaurante de bifat la Roma

Restaurante de bifat la Roma

Dacă ajungi la Roma în perioada următoare, cu siguranță ești entuziasmat pentru toate mâncărurile uimitoare pe care le vei putea încerca! La Roma găsești unele dintre cele mai bune restaurante de pe planetă, ca să nu mai spunem romantice și de neratat! Preparatele tradiționale italienești sunt o sărbătoare a aromelor și ingredientelor locale, de cea mai bună calitate și prospețime. Este imposibil să bifezi toate restaurantele, dar ne vom asigura că cele încerci pe cele mai interesante!

Ca să ne asigurăm că nu îți pierzi apetitul, închiriază un autoturism prin Enterprise ca să ajungi cu ușurință în fiecare locație!

La Campana

Cel mai vechi restaurant din Roma este o adevărată bijuterie gastronomică, de neratat! Acesta bucură papilele gustative ale italienilor și oamenilor de pretutindeni încă din 1518, adică de peste 500 de ani! Aici au mâncat chiar și Picasso și Goethe, așa că experiența va fi cu atât mai specială! Trebuie să încerci Spaghetti ale Vongole.

Felice e Testaccio

Un restaurant tipic italienesc, de modă veche, care te va întoarce în timp! Cu mâncare tradițională gătită în familie, cu fețe de masă albe și podele retro, aici vei descoperi ce înseamnă gustul italienesc autentic! Cacio e pepe rețeta-semnătură a restaurantului, care face furori! Vei descoperi un mix simplu, dar atât de delicios, de paste proaspete artizanale, cu brânză cremoasă și piper negru proaspăt râșnițat.

La Matriciana

Da, ai citit bine, aici este locul unde au fost inventate binecunoscutele Paste a la Matriciana, pe bază de guanciale, brânză pecorino romano și sos de roșii. Locația își servește clienții încă din 1870 cu tot felul de mâncăruri tradiționale. Vei găsi și pește proaspăț sau miel fraged. Cu siguranță va fi o experiență memorabilă!

Pizzeria Ricci

Nu poți pleca din Roma fără să mănânci o pizza autentică! Ricci este alegerea ideală pentru că face pizza delicioasă încă din 1888 și au o varietate incredibilă de rețete. Îți recomandăm Quatro Formaggi, dar și Prosciutto Pinsa, ceva cu adevărată delectabil!

Dacă plănuieși să vizitezi și alte locații din Italia, îți recomandăm să citești și articolul nostru despre Cele mai frumoase orășele din Italia. Așteptăm poveștile și pozele din vacanța voastră pe canalele noastre de social media: Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!