Sfaturi de calatorie  »  Activități MUST-DO în Lisabona vara aceasta

Activități MUST-DO în Lisabona vara aceasta

Activități MUST-DO în Lisabona vara aceasta

Portugalia este destinația perfectă pentru vara aceasta pentru că întrunește multe avantaje: mâncare extraordinară, priveliște incredibilă, plajă, viață de noapte și arhitectură veche, totul la prețuri accesibile. Uite ce îți propunem noi să faci vara aceasta.

Nu uita că poți oricând închiria o mașină Enterprise pentru a ajunge cu ușurință la cât mai multe puncte turistice!

Plaja pe litoralul portughez

Coasta din jurul Lisabonei are plaje frumoase, iar cele la care se ajunge mai ușor sunt în Cascais. Cea mai cunoscută este Guincho, zonă unde se găsesc  unele dintre cele mai lăudate restaurante din Portugalia, cu stele Michelin, cum ar fi Fortaleza do Guincho și Porto de Santa Maria.

Muzeul National al Azulejo

Acest muzeu se concentrează în jurul plăcilor ceramice specifice culturii portugheze, ce pot fi găsite pe majoritatea clădirilor din jur. Vei găsi modele minunate și chiar poți cumpăra din aceste produse unicate, făcute de artiști locali.

Cartierul Alfama

Alfama este cel mai vechi cartier din Lisabona, cunoscut pentru străduțele înclinate și balcoanele colorate. Vei găsi multe restaurante, baruri și mici magazine de antichități în aceste clădiri istorice, pline de personalitate.

Placa do Comercio

Această piață este hipercunoscută printre turiști și o găsesti pe malul râului Tejo. Aici se organizează multe evenimente și concerte, poți mânca faimoasele prăjituri Pasteis de Nata în timp ce privești apusul. De neratat!

Elevador de Bica

Nu ai cum să nu fi văzut tramvaiul galben care leagă strada Sao Paolo de Bairro Alto într-un mod inedit, călătorind pe o stradă foarte înclinată. A devenit un adevărat simbol al orașului și nu ai cum să pleci din Lisabona fără să ai parte de acest traseu!

Oricand doriti, ne puteti face o recomandare de calatorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!