Sfaturi de calatorie  »  Top plaje din Europa ce merita vazute in aceasta vara

Top plaje din Europa ce merita vazute in aceasta vara

Top plaje din Europa ce merita vazute in aceasta vara

Vara se apropie de sfarsit, dar asta nu inseamna ca nu putem sa mai mergem intr-o  vacanta la mare, de data aceasta intr-o locatie europeana. Nisip alb, apa turcoaz si soare arzator: ce ne-am mai putea dori? Am pregatit o lista de cinci plaje care merita vazute in aceasta vara.

5. Macarelleta Beach din Menorca, Spania

Insula Menorca, aflata la cel mai vestic punct din arhipelagul Baleare si a doua ca marime dupa insula Mallorca, este un loc minunat, cu mai putini turisti decat vecinele sale, Mallorca si Ibiza. Nisip fin, soare mai mult de 300 de zile pe an, si o combinatie de natura si cultura ca nicaieri altundeva te asteapta in Menorca.

4. Egremni Beach din Lefkada, Grecia

Situata la sud-vestul insulei Lefkada, Egremni este una dintre cele mai populare plaje din Grecia inca din 1990 de cand drumul pana acolo a fost reabilitat. Acum, puteti conduce pana acolo si sa va bucurati de cei 4 kilometri de plaja si toate nuantele de albastru pe care vi le-ati putea imagina.

3. La Grand Plage din Biarritz, Franta

Biarritza dispune de cateva puncte de interest turistic si cultural, dar La Grand Plage este una dintre principalele atractii. Plaja este locul perfect pentru plimbari pe creste sau pe promenadele amenajate, decorate cu flori de catina, hortensii si marginite de castele elvetiene si vile englezesti.

2. Plaja Sveti Stefan din Muntenegru

Aman Sveti Stefan este un complex hotelier din Muntenegru, pe coasta marii Adriatice de aproximativ 2 km. Acesta cuprinde insula Sveti Stefan, Miločer Beach si Plaja Reginei, ce includ vile, apartamente si hoteluri pentru iubitorii de valuri si nisupuri roz.

1. Carvoeiro din Algarve

Aflat pe coasta Portugaliei, catre Oceanul Atlantic, Carvoeiro este un oras pitoresc, unde stilul traditional portughez se pastreaza atat in arhitectura, cat si pe plaja. Orasul este inconjurat de plaje aurii, peisaje naturale si cultura portugheza. Regiunea Algarve este una dintre cele mai populare regiuni pentru turism maritim din Portugalia, dar si din Europa.

Ce parere aveti despre aceste plaje? Avem zeci de oferte in aceasta perioada (pssst, la abonarea la newsletter-ul nostru aveti 25 euro reducere pentru prima inchiriere) pentru doritorii de soare si apa sarata! Iar daca aveti orice alte intrebari despre ofertele noastre, nu ezitati sa ne lasati un comment pe retelele de social media, Facebook, Instagram, LinkedIn sau puteti sa ne scrieti aici.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!