Sfaturi de calatorie  »  Activități de neratat în Barcelona

Activități de neratat în Barcelona

Activități de neratat în Barcelona

Barcelona se numără printre capitalele cele mai vizitate din lume, un loc pe care îl merită cu adevărat. Este un loc în care pare că viața este o vacanță: zile însorite, plaje cu oameni veseli și diverși, arhitectură incredibilă. Este clar că vei avea multe de vizitat! Pe lângă Sagrada Familia, Casa Batlló saui La Pedrera, vă așteaptă multe locuri la fel de speciale sau poate mai puțin aglomerate. Uite ce ne-a plăcut nouă cel mai mult!

Dacă ai nevoie de un autoturism să ajungi în toat aceste locații inedite, îți recomandăm să închiriezi un autoturism prin Enterprise!

Cele mai iconice plaje

Barcelona este destinația perfectă dacă vrei să te bucuri de soare și să te bălăcești toată ziua! Cele mai cunoscute sunt Barceloneta, Nova Icaria și Mar Bella, însă noi îți recomandăm să încerci și Somorrostro și Llevant, plaje mai puțin aglomerate, însă la fel de speciale și relaxante. Bucură-te de o băutură rece și niște churros de la vânzătorii ambulanți și vei avea o zi pe cinste!

Experimentează creațiile lui Gaudi pe înserat

Cele mai faimoase clădiri rezidențiale ale lui Gaudí, Casa Batlló și Casa Milà sunt binecunoscute pentru cozile interminabile din timpul zilei. Sugestia noastră? Rezervă din timp un tur de noapte, o experiență mult mai intimă și specială. Nu numai că sunt mai puțini vizitatori, însă de multe ori vei avea șansa să vezi spectacole de jazz live.

Parcul Labirint Horta

Sursa

Descoperă  grădina-labirint Horta, ce datează încă din secolul al XVIII-lea. Labirintul este format din chiparoși de 2 metri, unde vei regăsi sculpturi și reliefuri ale personajelor din mitologia romantică greco-romană. In centrul său se află Eros, zeul iubirii, ce îl vei descoperi pe un piedestal. Parcul de 55 de metri este o plăcere și vei avea parte de o o plimbare superbă!

Muzeul Picasso și alte expoziții de artă modernă

Pregătește-te să vezi live aproape 4.000 de lucrări de Pablo Picasso. Veți găsi totul, de la schițele sale de tânăr student la peisaje brute până la incursiunile sale timpurii în cubism. De asemenea, nu rata Muzeul National Catalan de Artă și Muzeul de Artă Contemporană. Ia-ți o zi întreagă pentru aceste muzee și scufundă-te în amorul artei!

Cauți să vizitezi și alte capitale europene cu personalitate? Atunci, îți recomandăm să citești și Activități de neratat în Praga!

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!