Sfaturi de calatorie  »  Unde mergem de Paste? Locatii de vis pentru un picnic in familie

Unde mergem de Paste? Locatii de vis pentru un picnic in familie

Unde mergem de Paste? Locatii de vis pentru un picnic in familie

Cand vine vorba de Sarbatoarea Pastelui noi, romanii, stim prea bine ca aceasta minunata zi reprezinta si momentul in care multi dintre noi ne reunim si petrecem in familie. Gratarele, ciocnitul oualor si iesitul in natura fac parte deja din “pachetul standard”, asa ca de ce sa nu facem, ca deobicei, o propunere de itinerar cu niste locatii magice in care puteti petrece – in siguranta – Sarbatorile Pastilor cu familia?

Padurea Baneasa – un clasic pentru familii

Padurea Baneasa este perfecta pentru o drumetie, un picnic sau o iesire in natura. Aflata la 10 km de Bucuresti, padurea este plina de drumuri si poteci si este inconjurata si de restaurante, daca va decideti ca doriti sa popositi la o cafea sau o mica gustare alaturi de cei dragi.

Valea Doftanei – o cina romantica in 2

Aflata langa un lac linistitor, cu un peisaj uluitor, Valea Doftanei este locatia perfecta pentru un picnic in 2 la apus de soare. Ceea ce trebuie sa mentionam este ca va fi necesar sa va aduceti gustarile, deoarece aceasta locatie nu este inconjurata de restaurante. Puteti oricand, totusi, sa mergeti cu noi, iar aceasta nu va mai fi o problema – niste mancare gatita cu drag, o masina ce se va descurca pe orice drum si, nu in ultimul rand, o seara pe cinste in 2!

Parcul Natural Comana – gata de o aventura?

O drumetie prin padure este exact ceea ce va va starni apetitul pentru un picnic delicios. Va puteti planifica o plimbare prin natura pe jos, cu bicicleta sau chiar cu barca. Noua deja ni s-a facut dor de activitati in natura, asa ca va recomandam cu mult drag aceasta locatie versatila si plina de surprize.

Cernica – un loc aparte

Parcul isi ia numele, desigur, dupa minunata Manastire Cernica, ce este un locas perfect de vizitat, mai ales intr-o zi sfanta ca Duminica Pastilor. Acest loc sfant a fost ridicat in anul 1608 in timpul domniei lui Radu Serban, iar manastirea a fost ctitorita de Mihai Viteazul, Cernica Stirbei si de sotia sa, Chiajna.

Dupa o vizita la aceasta minunata manastire, puteti ciocni un ou de Paste cu intreaga familie in Padurea Cernica, iar copiii se pot bucura de parcul de aventura ce este special amenajat pentru ei.

Clubul de Echitatie Equestria – hai sa facem miscare!

Ati visat vreodata sa calariti? Atunci avem recomandarea perfecta pentru voi. O plimbare la Tancabesti unde se afla Clubul de Echitatie Equestria este locul ideal. Nu numai ca puteti sa calariti (si veti fi si indrumat si ajutat), insa daca sunteti deja avansat puteti participa si la competitiile ce se tin ocazional.

Domeniul Stirbey – o minunatie arhitecturala

Daca doriti sa va relaxati in natura, cu o ciocolata calda si sa admirati minunatii arhitecturale,  actunci va recomandam cu drag domeniul Stirbey. Puteti face o plimbare, puteti admira lacul, turnul de apa, Palatul si Capela Stirbey, toate sunt de exceptie.

Cum vi se par recomandarile noastre? Noi le-am vizita pe toate intr-o vacanta sau un weekend extins cu cei dragi.

Daca si tu te gandesti la acelasi lucru, descopera ofertele noastre – de la masini cu 4 pana la 8 locuri, automobile de teren sau minivanuri, avem tot ceea ce-ti trebuie! De asemenea, daca ai orice intrebari despre ofertele noastre, nu ezita sa ne contactezi pe retelele de social media, Facebook, Instagram, LinkedIn sau lasa-ne aici un comentariu si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Va uram de pe acum un Paste binecuvantat si fericit!

 

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!