Sfaturi de calatorie  »  Top activități de neratat în Islanda

Top activități de neratat în Islanda

Top activități de neratat în Islanda

Dacă ești în căutare de o aventură în perioada geroasă, Islanda este soluția! Islanda este cunoscută drept Țara focului și a gheții, datorită faptului că a fost modelată și sculptată atât de vulcani, cât și de ghețari. Această combinație este pur și simplu unică, ceva ce nu ai mai văzut altundeva și merită experiment măcar o dată în viață! a făcut peisajul Islandei să fie de altă lume.

Pentru a te asigura că reușești să ajungi la toate atracțiile impresionante, îți recomandăm să închiriezi un autoturism prin Enterprise!

Luminile Nordului

Aurora boreală trebuie să fie un Must Do pe lista de călătorii a oricui! Acesta este un fenomen atmosferic unic și absolut senzațional. Luminile variază în formă și culoare, de obicei de un verde-smarald impresionant, iar experiența nu este niciodată aceeași. Astfel, vă promitem că ori de câte ori le veți vedea, nu vă veți sătura! 

Lacul crater Kerid

Situat în sudul Islandei, Kerid este unic printre lacurile craterelor, deoarece se crede că s-a format atunci când magma din centrul vulcanului pur și simplu s-a epuizat, iar camera goală de dedesubt a căzut. Indiferent de teoriile geologice, cert este că locul este superb, cu niște culori dumnezeiești! În prezent, este cel mai fotografiat crater vulcanic din lume!

Plaja Reynisfjara

Situată pe coasta de sud a Islandei, lângă micul sat Vík, această plajă este cunoscută pentru nisipul negru, dar și stâncile în care se izbesc valurile impresionante. Cu toate că merită vizitate, trebuie avută mare grijă, plaja este cunoscută și pentru situațiile în care curenții au fost atât de puternici încât au tras oamenii în larg! 

Parcul Național Thingvellir

Un loc unic în lume, ideal de vizitat chiar și cu cei mici! Acest loc este cunoscut pentru un lucru senzațional: poți vedea cu ochiul liber delimitările plăcilor tectonice pe uscat. Ia-ți o zi întreagă pentru o drumeție de admirat a naturii prin parc: poți merge cu bicicleta sau chiar să faci scufundări în lac!

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!