Sfaturi de calatorie  »  Pregateste-te de date-ul perfect: Top lucruri romantice de facut in Romania

Pregateste-te de date-ul perfect: Top lucruri romantice de facut in Romania

Pregateste-te de date-ul perfect: Top lucruri romantice de facut in Romania

Stim ca voi sunteti indragostiti unul de altul in fiecare zi, insa orice ocazie de a sarbatori iubirea este perfecta! De aceea, luna aceasta am alcatuit un top al lucrurilor romantice de facut chiar la noi in tara, in cazul in care mai aveati nevoie de inspiratie.

MERGETI LA UN CONCERT LA ATENEU

Muzica simfonica si eleganta Ateneului Roman vor crea atmosfera perfecta pentru o seara romantica. Un concert la Ateneu este si ocazia perfecta pentru a va imbraca elegant si a va simti asemeni personajelor principale dintr-un film de dragoste, asa ca bucurati-va de frumusetea muzicii clasice impreuna!

CUCERITI PARTIILE DE SCHI IMPREUNA

Daca sunteti un cuplu sportiv, ce iubeste miscarea si aventura, ce modalitate mai buna de a petrece timpul impreuna exista decat schiatul? Libertatea oferita de partie, ciocolata calda sau vinul fiert de care va puteti bucura la cabana si aerul proaspat de munte va vor face sa va indragostiti unul de celalalt din ce in ce mai mult!

VIZITATI MUZEUL DE ARTA DIN CLUJ-NAPOCA

Asemeni muzicii, si a admira o camera plina cu arta poate fi un lucru deosebit de romantic. Plimbati-va incet, de mana, printre obiectele de arta si veti patrunde, cu siguranta, intr-o lume a sensibilitatii. In plus, puteti afla multe lucruri unul despre celalalt in functie de modul in care percepeti operele expuse.

RELAXATI-VA LA SPA

Un alt mod perfect de a petrece o zi impreuna este la Spa, pentru a atinge un maximum de relaxare. Daca sunteti aproape de Bucuresti, puteti opta pentru o vizita la Therme, sau, daca doriti sa plecati intr-o escapada romantica in doi, puteti opta pentru cazarea la un hotel de lux. Orice ati alege, sigur va veti simti bine impreuna!

LUATI CINA INTR-UN RESTAURANT PE MALUL MARII

Cum stii ca veti fi mereu impreuna? Daca te invita la mare iarna! Linistea valurilor si aerul sarat de la mare ofera un spatiu perfect pentru o plimbare in doi. In ciuda frigului, inimile voastre sigur se vor incalzi. Optati pentru a servi cina intr-un restaurant romantic la malul marii si, cu siguranta, veti petrece clipe frumoase impreuna.

Speram sa aveti o zi minunata impreuna, plina de iubire si caldura! Pentru orice ati opta, in tara sau in strainatate, Enterprise va asteapta cu o masina potrivita pentru voi, in peste 9500 de locatii internationale, pe care le gasiti accesand acest link.  Daca doriti sa inchiriati o masina, va asteptam la noi pe site, iar daca va abonati la newsletterul nostru, va asteapta 25% reducere pentru prima inchiriere.

Oricand doriti, ne puteti face o recomandare de calatorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!