Sfaturi de calatorie  »  Top 10 destinații de camping unde poți ajunge cu mașina

Top 10 destinații de camping unde poți ajunge cu mașina

Top 10 destinații de camping unde poți ajunge cu mașina

Cu toate restricțiile existente, încă ne dorim să călătorim și să redescoperim frumusețile țării, dar ne dorim în același timp și conditii sigure și bune de mobilitate și cazare. Acest lucru a făcut campingul o opțiune atractivă pentru tot mai mulți oameni, așa că pentru prietenii noștri iubitori de natură și de campat, am pregătit o listă de destinații care devin mult mai ușor accesibile cu mașina.

Camping Noroc

Zona Maramureșului abundă de peisaje frumoase, dar și de zone organizate pentru camping. Camping Noroc, de exemplu, e situat în Săcălășeni, la 8 km de Baia Mare și este un spațiu organizat ca la carte pentru corturi, cu zone pentru grătar și hamace. Camelia și Pierre, familia care se ocupă de administrarea spațiului, pot pune la cale oricând pentru turiști și o plimbare cu caiacul pe râul Lăpuș sau multe alte activități în apropierea campingului.

Hotelul de Bumbac

Tot în Zona Maramureșului, de data aceasta în comuna Ocna Șugatag îi așteaptă pe entuziaștii de activități în natură Hotelul de Bumbac, primul camping și resort de pescuit din România. Într-o zonă extrem de liniștită și de frumoasă, spațiul este amenajat cu câteva corturi de tip indian, cu pat inclus, într-un loc gândit special ca o reîntoarcere la natură pentru relaxare.

Camping Două Lumi

Campingul Două Lumi e situat în Blăjel, Transilvania, într-un sat cu doar 500 de locuitori, într-o zonă bogată în celebrele biserici fortificate. Campingul e și un punct excelent de plecare într-o drumeție pe jos sau cu bicicleta (pe care o poți închiria chiar de la camping) în Munții Carpați. Ca facilități, locul are un spațiu comun pentru grătar, dușuri, piscină, posibilitatea de a opta pentru mic-dejun sau prânz chiar și la pachet și bibliotecă bilingvă.

Camping La Livadă

Este un camping într-o zonă de deal din Cheile Carașului, județul Caraș-Severin destinată în mod special bicicliștilor sau iubitorilor de motociclete. Zona este ideală și pentru cei cărora le place să exploreze peșterile și natura, cu un mic twist din clasicul ”la munte”.

Ursa Mică Resort

Pentru iubitorii de natură care nu vor să renunțe la confort, recomandăm glampingul, un concept tot mai popular la noi în țară și destul de accesibil. Ursa Mică este un astfel de resort, cu o panoramă spectaculoasă spre Piatra Craiului. Situat la 49 km de Predeal, la o altitudine de 1200 m, campingul oferă un peisaj spectaculos, dar și confortul și, la nevoie, căldura de acasă, corturile fiind dotate cu sobă.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!