Sfaturi de calatorie  »  Sfaturi pentru închirierea unei mașini

Sfaturi pentru închirierea unei mașini

Sfaturi pentru închirierea unei mașini

Primăvara este pe final și este momentul să-ți rezervi o vacanta pentru sezonul cald. Dacă deja ai facut-o este momentul pentru a-ti planifica vacanța. De obicei oamenii se împart în doua categorii atunci cand vine vorba de vacanță: cei care se pregătesc din timp și cei care lăsa pregătirile în ultimul moment. Dar cand vine vorba de închirierea unei mașini? Noi îti recomandam sa iti inchiriezi masina pentru vacanță din timp, pentru ca îți poate aduce numai beneficii.

Iată cateva dintre lucrurile la care trebuie sa fii atent atunci cand te gandesti la o vacanță în care ai nevoie și de o masina inchiriata:

Tariful de închiriere al unei mașini

Făcând o rezervare în avans cu siguranță vei găsi tarife mai accesibile decat atunci cand te vei prezenta la biroul de închirieri din aeroport la sosirea în orașul de destinatie. Dacă destinația ta este o zona turistica sau dacă ești în preajmă unei sărbători naționale sau locale, mai puține masini vor fi disponibile, cererea va fi mai mare și va influența costul, facandu-te sa platesti un tarif mai mare. Rezervarea în avans îți va garanta ca vei găsi disponibil tipul de masina pe care vrei să o inchiriezi șii vei economisi bani pe care i-ai putea cheltui în vacanță.

Mașinile disponibile în flota

Dacă vei rezerva în plin sezon, anumite clase de masina cum ar fi cele din clasa economica, mini-van-urile sau cele cu transmisie automată vor fi la mare cerere sau limitate ca disponibilitate. Aceste clase de masina se vor închiria cel mai repede. Rezerva din timp, înainte de a călători pentru a prinde o oferta mai avantajoasa.

Dacă decizi că închirierea unei mașini este cea mai bună opțiune pentru călătoria ta, mai jos sunt câteva dintre clasele mașinilor disponibile de obicei în flota de mașini a companiei de închirieri auto Enterprise Rent A Car:

  • Berline
  • SUV-uri
  • Camionete 4×4
  • VAN-uri
  • Mașini de lux

Echipamente și accesorii opționale 

Rezervand din timp o masina vei avea timpul necesar pentru a solicita echipamente opționale cum ar fi navigatie GPS, router WiFi sau scaun auto pentru copii. Companiile de închirieri auto așa cum este și Enterprise Rent A Car au un număr limitat de echipamente opționale si închirierea foarte apropiata de momentul călătoriei va crește riscul de indisponibilitate a acestor echipamente de care ai nevoie la drum.

Confirmarea de rezervare a mașinii

Enterprise Rent A Car se va asigura ca solicitarea ta pentru închirierea mașinii este disponibilă pentru perioada solicitată și în cel mai scurt timp vei fi contactaț, fie telefonic fie pe email pentru confirmare. Dacă la un moment dat, modelul de masina solicitată nu va fi disponibil, te vom contacta și îți vom propune o alta alternativa disponibilia in flota noastra. Cu noi, vei ști mereu ce tip de masina vei rezerva.

Rezervă o masina din timp

Fa-ti rezervare din timp pentru a te asigura vei închiria la un tarif bun și ca masina se va potrivi nevoii tale de a călători. Este cel mai probabil ca pentru rezervări de ultim moment sa platesti un tarif mai mare. Rezervarea la Enterprise Rent A Car se poate face atat online cat si intr-una dintre locațiile din țară. Solicita o oferta chiar acum și bucură-te de vacanta!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!