Sfaturi de calatorie  »  Budapesta, orașul hipsteresc

Budapesta, orașul hipsteresc

Budapesta, orașul hipsteresc

Ungaria a devenit o destinație preferată de tineri, mai ales pentru festivalurile de muzică precum Szeged, Balaton Sau Volt Festival, însă capitala câștigă detașat când vine vorba de numărul de turiști.

Îți recomandăm un weekend prelungit în Budapesta și ți-am pregăti câteva activități de neratat! Să nu crezi că te lăsăm la greu, vei călători cu ușurință spre toate aceste puncte, dacă închiriezi o mașină prin Enterprise!

Palatul Parlamentului

Este  una dintre cele mai mari clădiri din Ungaria și găzduiește sute de birouri parlamentare. Clădirea este impresionantă și arată extraordinar din toate unghiurile, mai ales seara când este luminată și o privești de pe o croazieră pe malul Dunării.

Băile termale

Ungurii sunt mari amatori de băi termale, așa că vei observa multe spa-uri, cum este și Széchenyi, este cel mai mare centru de băi termale din Europa. Apele sunt bogate în minerale precum calciu, magneziu, despre care se crede că ajută pacienții cu boli ale articulațiilor și alte probleme.

Run Pubs

Așa numitele Pub-uri în locuri comuniste, cu look de ruină, sunt specifice orașului și au mare succes printre tineri, fiind locuri decorate cât mai îndrăzneț, cu muzică bună și prețuri mici la băuturi alcoolice. Vei găsi o multitudine de localuri cool, mai ales pe strada Kazinczy.

Bulevardul Andrassy

O plimbare pe Andrássy este o modalitate excelentă de a vedea o serie de stiluri arhitecturale diferite ale Budapestei, inclusiv Opera Națională a Ungariei, case și conace neorenascentiste și o serie de ambasade naționale diferite. A fost declarat chiar și Patrimoniu Național.

Oricand doriti, ne puteti face o recomandare de calatorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!