Sfaturi de calatorie  »  Sapte destinatii cu adevarat inedite pentru luna de miere

Sapte destinatii cu adevarat inedite pentru luna de miere

Sapte destinatii cu adevarat inedite pentru luna de miere

Ai cel putin zece cunostinte care au ales Parisul ca destinatie pentru calatoria nuptiala? Si mai stii cel putin inca o data pe-atata persoane care s-au indreptat spre Venetia, avand certitudinea ca o plimbare cu gondola este maxima implinire a iubirii lor? Ei bine, daca vrei sa fii altfel, iata cateva propuneri care nu doar sa te ajute sa surprinzi pe toata lumea, ci sa te si bucuri de prima vacanta in afara tarii in calitate de cuplu oficial.

Islanda

Pentru ca exista atat de multe de vazut, toate concentrate pe o suprafata relativ mica. Nu iti vei pierde multa vreme pe drum, vei putea face baie chiar daca afara termometrele indica temperaturi negative, iar fotografiile de album vor fi cu adevarat spectaculoase, pentru ca peisajele te lasa cu gura cascata.

Mexic

Pentru ca aceasta tara are de toate pentru toti, poti inchiria o masina si poti vizita locatii spendide, cu apa azurie si pesteri in care poti inota, flora si fauna cum ai vazut doar pe Animal Planet (aici este unul dintre putinele locuri unde poti inota cu delfinii in libertate, spre exemplu), bucatarie extrem de aromata, obiective turistice pline de istorie si povesti. Preturile la fata locului sunt chiar accesibile, astfel incat vei putea lejer sa iei suveniruri pentru toata lumea de acasa.

Rusia

Pentru ca este epatanta si nemuritoare. Nu spune nimeni sa mergi sa vezi tundra siberiana, ci sa vizitezi cele mai importante orase, unde extravagantele celor mai puternici oameni ai istoriei se vad la tot pasul. Aici este locul in care orice nebunie iti este permisa (atata timp cat este legala), fiindca putine lucruri ii mai mira pe localnici. Vei avea o multime de lucruri de vizitat, iar frigul pe care se prea poate sa il resimtiti, in functie de anotimpul ales, va va indemna sa ajungeti mai repede la hotel ca sa va incalziti reciproc…

Sri Lanka

Pentru ca este o destinatie exotica la pret decent, care are cate putin din fiecare. Vei gasi aici plaje uluitoare, plantatii de ceai in verdele carora te vei pierde, animale extraordinare cu care vei putea chiar sa interactionezi (au un orfelinat de elefanti unde ii poti hrani chiar tu), mancare savuroasa si oameni extrem de indatoritori, gata mereu sa te ajute si sa iti arate frumusetile tarii lor.

Statele Unite ale Americii

Pentru ca nimeni, niciodata, nu se va plictisi acolo. Iata locul unde vei gasi orice iti doresti fara prea mari eforturi. Si unde poti fi romantic astazi, aventuros maine si tot asa. Nu conteaza daca alegi sa mergi la  Las Vegas, New York sau San Francisco, tara aceasta ofera o abundenta de oportunitati si isi primeste cu bratele deschise si maximum de toleranta toti indragostitii.

Japonia

Pentru ca este tara unde respectul pentru semeni se intrezareste in fiecare gest, implicit si in calitatea tuturor serviciilor oferite. Daca ai ales-o ca destinatie pentru voi doi, inseamna ca iti doresti o experienta culturala originala, care sa va imbogateasca sufleteste si sa va apropie si mai mult.

Noua Zeelanda

Pentru ca dincolo de frumusetea extraordinara a peisajelor (doar ai vazut Lord of the Rings, nu?), este un loc cu oameni cel putin la fel de frumosi, primitori, care isi pretuiesc tara si mai ales istoria. Vei afla o gramada de povesti, pentru ca fiecare coltisor are legendele sale, iar cum luna de miere este despre magie, nu exista o potrivire mai buna.

Nu conteaza prea mult daca vei alege ceva din lista noastra sau te vei orienta catre altceva. Ceea ce este cu adevarat important este ca destinatia selectata sa vi se potriveasca voua, amandurora, sa fie un loc pe care sa ardeti de nerabdare sa il vizitati, unde sa va puteti bucura de prezenta celuilalt si unde sa va faceti primele amintiri de familie.

Alege masina dorita si bucura-te de beneficiile unui contract de inchiriere pe termen lung. Poti rezerva online sau la unui dintre punctele noastre de livrare din tara sau din strainatate.

Ne gasesti si pe canalele de Social Media: Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!