Sfaturi de calatorie  »  Târgu Mureș: Cazări inedite pentru o vacanță relaxantă

Târgu Mureș: Cazări inedite pentru o vacanță relaxantă

Târgu Mureș: Cazări inedite pentru o vacanță relaxantă

Te-ai hotărât să faci o vizită Târgului Mureș! O decizie foarte bună! Te așteaptă un oraș extrem de divers, plin de cultură, unde te poți simți chiar ca în altă țară, datorită comunității mari de maghiari.

Ți-am pregătit o listă de cazări interesante, unde să ai parte de relaxarea binemeritată, cu energie pozitivă! Tot ce mai este de făcut este să închiriezi o mașină Enterprise!

Hotel Concordia

Hotelul Concordia este situat chiar în inima orașului, iar arhitectura emblematică, specifică secolului XIX, te va face să te simți ca și cum faci parte din familia regală. Aici, eleganța este la ea acasă! Cu micul dejun inclus, poți începe orice dimineață regește. Locul dispune chiar și de  salon de înfrumusețare și spa, așa că pregătește-te pentru relaxare!

Hotel Privo

Privo este pentru cei ce caută un loc hipermodern, cu un vibe futurist, de lux. Cu o locație centrală, aproape de toate punctele importante ale orașului, ești oricând pregătit pentru a vizita un muzeu, a ajunge la un meeting sau a ieși într-un local de seară. Uite așa ai atins toate activitățile din program, în timp ce stai într-un hotel exclusivist!

Villa Csonka

Celebrul fotograf Geza Csonka a construit această casă impresionantă la începutul secolului XX, una dintre puținele clădiri Art Nouveau din oraș. Vila si parcul de 3500 mp sunt monumente istorice, iar restaurarea lor a readus la viață o parte din strălucirea de odinioară a orașului. Restaurată și renovată în 2013, Villa Csonka este capodopera în jurul căreia a fost construit chiar Hotel PRIVO și poate fi admirată din toate holurile interioare ale hotelului. Renovată cu piese originale datând de un secol, fiecare cameră și apartament are un design unic.

Plaza V Executive Hotel

Nu se mai termină opțiunile luxoase! Plaza V este alegerea perfectă pentru cei ce caută diversitate. Hotelul este construit să îmbrățișeze multiple stiluri de design interior, astfel că fiecare camera este adepta unui stil diferit. Clienții pot primi o cameră avangardistă, pe baza stilului dorit.

Grand Hotel

Hotelul Grand  beneficiază de o locație ultracentrală, fiind în apropiere de Palatul Culturii, și oferă camere inedite, decorate cu picturi realizate de artiști locali și cu o vedere incredibilă a orașului..

Restaurantul spaţios al hotelului oferă mâncăruri diverse, atât din gastronomia românească, cât și europeană, ce pot fi servite cu ușurință în cameră. Dacă poftești la un cocktail, te așteaptă o selecție exclusivă.

Pentru cei preocupați de business, facilitățile includ o sală mare de conferințe complet echipată și o sală de ședințe mai mică.

Grea decizie de luat acum, știm, însă măcar atunci când vine vorba de transport, ai cea mai bună opțiune de inchiriat o masina: Enterprise!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!