Sfaturi de calatorie  »  Unde mancam in Timisoara?

Unde mancam in Timisoara?

Unde mancam in Timisoara?

Despre Timișoara vei auzi în nenumărate rânduri că este orașul perfect pentru o mini-vacanță, mai ales pentru diversitatea arhitecturală, culturala și, nu în ultimul rând, culinară! Orașul are o puternică influență austriacă, numit și Mica Viena, făcându-l ideal pentru plimbări lungi pe drumurile pavate cu piatră cubică, multiple zone destinate doar pietonilor și restaurante incredibile, ce abordează multiple stiluri culinare cosmopolite!

Recunoaștem, n-a fost deloc ușor să alegem doar 5 restaurante de vis, dar a fost o plăcere! Abia așteptăm să auzim părerea ta despre ele. Nu îți face griji, drumul este unul ușor când călătorești cu Enterprise.

Sabres

Dacă ești un împătimit al fructelor de mare și peștelui aromat, atunci Sabres bate cu siguranță orice altă opțiune. Dacă îți aduci prietenul mofturos cu tine, nu îți face griji, există nenumărate opțiuni non-pescateriene, pentru orice gust. Salatele lor și pastele minunate cu sos făcut în casă, precum  tagliatellele cu creveți, îți vor face ziua una memorabilă. Un tuna steak zdravăn sau un Saganaki sunt recomandările noastre!

Vinto

VINTO este un gastropub specializat în lumea selectă a somelierilor. Aici vei putea călători culinar prin lumea fascinantă a vinului, totul alături de o masă delicată, precum pieptul de rață sau un Carpaccio de vită. VINTO are acum peste 230 de tipuri diferite de vin, pregătite pentru degustări și conversații lungi.

Naru

Un restaurant foarte popular, aproape de Piața Unirii, este Naru. Te așteaptă o atmosferă inedită, cu muzică jazz. Pe lista de specialități, precizăm pappardelle cu creveți, pesto de spanac și burgeri aromați. Adu-ți prietenele la un gin tonic sau mojitor răcoritor și sigur îți vei reîncărca bateriile. Locul nu e plin de zâmbete și râsete degeaba!

Neata Omelette Bistro

Este oficial, am găsit locul perfect pentru un cei cărora le place să servească un mic dejun târziu! La Neata Omelette Bistro poți servi toată ziua o mulțime de variații de rețete bazate pe ou, cu porții imense, la prețuri de chilipir! O cafea spumoasă și o omletă cu bacon, avocado și roșii ar fi alegerea noastră! Momentul perfect pentru a-ți plănui continuarea itinerariului de vacanță.

Merlot

Situat lângă parcul Regina Maria, Merlot este un restaurant fusion, cu sortimente mediteranene, ce includ opțiuni vegetariene și vegane. Cu aspect elegant, este ideal pentru o ieșire de seară, la un pahar de vin local cu o farfurie sublimă, precum un antricot de vită sau o porție de paste în sos cremos de gorgonzola. Desertul? Dulce. Acrișor. Fresh. Noi zicem să alegi o tartă cu lămâi siciliene. Ce zici? Te-am convins?

Nu uita să îți aduci apetitul la bordul Enterprise, atunci când te pregătești de aventură!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!