Sfaturi de calatorie  »  De ce sa alegi o destinatie exotica pentru luna de miere

De ce sa alegi o destinatie exotica pentru luna de miere

De ce sa alegi o destinatie exotica pentru luna de miere

Nu conteaza prea mult daca ati calatorit intensiv impreuna sau separat inainte sa va casatoriti. Nu conteaza nici macar daca ati vazut deja tari exotice in formula individuala sau la dublu. Ce conteaza este ca sunteti in sfarsit casatoriti (in randul lumii, cum ar spune bunica) si trebuie sa sarbatoriti asta cu fast. Veti avea timp berechet de vacante all inclusive, mai ales cand familia va spori numeric. Veti mai da cate o fuga in vreun city break scurt, ca sa tineti flacara aprinsa. Dar probabil ca nu va veti indura sa fugiti la ore in sir distanta, intr-o destinatie internationala ale carei poze v-au fost screen saver la un moment dat la birou.

Luna de miere este o ocazie care justifica orice extravaganta

Nimeni nu o sa se gandeasca in termeni de bani cheltuiti, perioada prea lunga de sedere sau alte aspecte practice in functie de care iei de obicei decizii. Luna de miere este si trebuie sa fie un rasfat. Iar o destinatie exotica este, prin definitie, fix asta. Si nimic nu inspira la apropiere, romantism si senzualitate ca un rasarit sau un apus de soare pe o plaja pustie.

Alegeti sa va petreceti luna de miere in ritmul vostru, fara excursii impuse, fara grupuri organizate si galagioase, pentru ca este o perioada dedicata voua, cu un plus de intimitate si afectiune pe care trebuie sa le savurati. Nu zice nimeni sa nu porniti la plimbare de mana sau sa nu faceti scufundari, ci doar sa punctati astfel de activitati cand si doar daca aveti chef de ele. In rest, aveti o scuza buna ca sa dormiti pana tarziu si sa comandati prin room service ori de cate ori vreti.

Destinatiile exotice va vor ajuta sa va resetati complet

Nu seamana nimic cu ceea ce lasati in urma, nici din punct de vedere al climei, nici cultural. Unde mai pui ca in multe dintre ele conectivitatea la internet sau telefonie mobila lasa de dorit, ceea ce o sa va scuteasca de stresul e-mailurilor si al telefoanelor inoportune.

Daca va decideti pentru o escapada de acest gen, veti avea cu siguranta niste fotografii impresionante de aratat nepotilor, carora nu le va veni sa creada cat erati de tineri si pana unde ati calatorit. Bine, de fapt va intereseaza ca lucrurile sa dea bine pe instagram fix cand sunteti acolo, deci cu atat mai mult isi va atinge scopul o vacanta undeva departe, unde e cald si bine.

Gastronomia din tarile pe care le-ati putea alege este si ea la fel de deosebita ca peisajul, asa ca sunt sanse mari sa descoperiti gusturi, arome si texturi fermecatoare, care sa fie ele insele o amintire de neuitat. Multe dintre ingredientele folosite, toate proaspete si extrem de gustoase, au si efecte afrodisiace demonstrate, ceea ce va intensifica senzatiile unei luni de miere asa cum ati visat.

Stim ca probabil nunta a fost o provocare si ca planurile voastre de viitor va impun sa fiti cumpatati, insa luna de miere chiar nu este momentul economisirii. Luna de miere este despre cum meritati ce e mai bun si va oferiti asta unul altuia, pentru ca drumul ce vi se asterne inainte sa fie la fel de imbelsugat.

Alege masina dorita si bucura-te de beneficiile unui contract de inchiriere pe termen lung. Poti rezerva online sau la unui dintre punctele noastre de livrare din tara sau din strainatate.

Ne gasesti si pe canalele de Social Media: Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!