Sfaturi de calatorie  »  Lucruri de care trebuie sa ții cont înainte de a închiria o mașină

Lucruri de care trebuie sa ții cont înainte de a închiria o mașină

Lucruri de care trebuie sa ții cont înainte de a închiria o mașină

Deși închirierea unei mașini poate fi foarte convenabilă, lucruri precum destinația și durata călătoriei tale te vor ajuta să determini dacă beneficiile depășesc costurile. Înainte de a închiria o mașină pentru o călătorie, ține cont de factorii de mai jos.

Locația de preluare și de predare a mașinii

Asigură-te că locațiile de preluare și predare pentru închirierea mașinii tale se află în locații convenabile în funcție de călătoria dvs. Înainte de rezervare, verifica orele de funcționare ale fiecărei locații și dacă acestea vor putea furniza serviciile de închiriere în zilele și orele la care ai tu nevoie. Enterprise Rent A Car facilitează alegerea și închirierea mașinii tale online, deci tot ce trebuie să faci este să ridici cheile la sosire.

Distanța călătoriei tale

Dacă intenționezi sa facii o călătorie scurtă, luarea vehiculului personal poate fi un pic mai convenabilă – mai ales dacă mașina ta este în stare bună. Pentru ceva mai mult de două ore, o călătorie dus-întors poate adăuga cel puțin 250 de kilometrii pe kilometrajul mașinii tale. În acest caz, închirierea unei mașini te poate ajuta să eviți orice uzură inutilă a mașinii.

Restricții privind kilometrajul

În mod obișnuit, politicile privind kilometrajul de închiriere se limitează la 150 de kilometri pe zi, fiind esențial să se verifice restricțiile privind kilometrajul înainte de a închiria o mașină pentru o călătorie mai lungă. Pentru liniștea ta sufletească, alege un plan de închiriere care include kilometraj nelimitat. Verifică dacă există alte reguli și cerințe, cum ar fi alimentarea și timpul limită pentru returnarea vehiculului.

Metode de plată acceptate

Majoritatea companiilor necesită un card de credit pentru a închiria unul dintre vehiculele lor. Verifica înainte metodele de plată acceptate, precum și cerințele de identitate și vârstă. Pot exista situații care-ti permit să utilizezi cardul tău de debit, dar care necesită forme suplimentare de verificare a identității sau o verificare a creditului.

Sezonul călătoriei tale

Vara este de obicei sezonul de vârf al călătoriilor, așa că te poți aștepta ca prețurile pentru hoteluri, bilete de avion și închirieri auto să fie ceva mai mari. Sărbătorile și weekendurile, în general, tind să aibă, de asemenea, prețuri mai mari. Pe baza bugetului tău, ia în considerare intervalul de timp în care vei închiria mașina. Pentru a economisi bani, ia în considerare închirierea și rezervarea mașinii în timpul săptămânii.

Unidirecțional vs. dus-întors

Mașinile de închiriat sunt o opțiune excelentă pentru călătorii doar dus sau dus-întors. Dacă intenționezi să ai o călătorie extinsă sau te îndrepți către o destinație de unde vei lua un zbor, închirierea unei mașini te poate scuti de dificultatea de a găsi parcare pe termen lung pentru mașina ta.

Cu toate acestea, este important să verifici în avans si sa confirmii că locatiile Enterprise din Romania sunt în apropierea destinației tale.

 

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!