Sfaturi de calatorie  »  Turul festivalurilor din România

Turul festivalurilor din România

Turul festivalurilor din România

România oferă multe motive bune de a organiza o vacanță: peisaje superbe, diversitate culturală și arhitecturală, mâncare delicioasă, viață de noapte, dar ce spui despre festivaluri? Acum că lucrurile s-au liniștit și putem să ne deplasăm iar prin mulțimi, alină-ți dorul de petrecut pe muzică bună cu cele mai cool festivaluri ale momentului!

Urcă într-o mașină Enterprise și pregătește-te de drum!

SAGA Festival

SAGA Festival este programat pentru perioada 3-5 iunie și va fi organizat pentru prima dată la Arena Națională în București, așa că fă-îi curat în program și pregătește-te de distracție! Pe lista de artiști îi regăsim pe Afrojack, Black Coffee, Marshmello, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine, Sickick și Timmy Trumpet. Dacă esti fan al muzicii electronice, nu poți lipsi!

TIFF

Dacă este un mare împătimit al cinematografiei locale și europene, cu siguranță nu poți lipsi de la cea de a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania! Va avea loc în perioada 17-26 iunie, la Cluj-Napoca, unde lumea bună a filmului se va aduna să celebreze munca artiștilor. Ce zici? Vrei să te afli printre ei? Poți ajunge foarte ușor cu o mașină Enterprise!

Neversea

Aveai nevoie de un motiv în plus să ajungi pe litoral? Nu mai sta pe gânduri, fii unul dintre miile de oameni care vor participa la festivalul din Constanța, pe Neversea Beach, în perioada 7-10 iulie. Te așteaptă mulți artiști internaționali, precum Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Dan Diablo și Borgore. Ia-ți pantofi confortabili, vei sări și dansa mult!

Electric Castle

Electric Castle este întotdeauna organizat într-un cadru feeric, mai exact Castelul Bánffy din Bonțida De ani de zile, festivalul adună mii de pasionați de muzică. La ce artiști să te aștepti? Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones. Profită de ocazie în perioada 13-17 iulie!

Untold

Poate cel mai cunoscut și de succes festival, Untold te așteaptă în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca. Ai acces la unii dintre cei mai cunoscuți artiști la nivel internațional, printre care David Guetta, Steve Aoki sau Martin Garrix. Vei face un maraton al genurilor muzicale, de  la pop, techno până la deep house și hip-hop!

Acum că știi încotro să te îndrepți, mai rămâne doar să închiriezi o mașină!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!