Sfaturi de calatorie  »  Localuri cool din Oradea unde trebuie să ajungi

Localuri cool din Oradea unde trebuie să ajungi

Localuri cool din Oradea unde trebuie să ajungi

Oradea este binecunoscută drept un oraș cosmopolit, unde vei gasi o mare varietare arhitecturală, mai ales Art Nouveau combinat cu elemente moderne. Atmosfera este una liniștită, un loc unde te poți bucura de istoric, străzi de poveste, dar și localuri cu bun gust! 

Astăzi îți vom prezenta unele dintre cele mai căutate locuri de ieșit în oraș, unde te poți relaxa și bucura de o masă bună!

Ca să te asiguri că ajungi cu ușurință la toate localurile și atracțiile turistice, îți recomandăm să închiriezi un autoturism prin Enterprise.

Piața9

Piata9 este o piață artizanală în care găsești o măcelărie modernă, o brutărie artizanală, un bar de salate, cafenea de specialitate și o zonă de grill. Totul este gătit proaspăt, pe loc, cu ingrediente simple și naturale, adesea certificate ecologic. Acest loc a devenit rapid cel mai popular din oraș și extrem de instagramabil. Vino și bucură-te de un latte și un croissant proaspăt cu cremă de fistic!

BARAW

Un local hip și versatil unde cu siguranță vei mânca bine! Găsești un meniu foarte divers, cu bucătărie internațională, însă cel mai mare succes îl au burgerii și preparatele indiene, precum Khana Masala. Bucură-te de o bere bună artizanală și încearcă și un desert raw vegan! 

Rivo 

Un restaurant cu specific meditarenean și cu un design bine pus la punct, de a cărei terasă te vei îndrăgosti! Te vei simți ca într-o grădină botanică datorită decorului, iar priveliștea spre Crișul Repede face toți banii! Pregătește-te să încerci un pește aromat sau o porție de paste cu homar. O experiență pe care merită să o ai!

Graf

Un restaurant unde vei găsi mâncare foarte diversă, atât cu preparate cu specific local, cât și binecunoscuții burger și pizza. Un loc cu care nu vei da niciodată greș, mai ales dacă ești si cu cei mici. Restaurantul cuprinde și o zonă de joacă pentru copii, iar asta face ca acest local, alături de porțiile sale generoase, să fie un Must Try pentru cei ce vor să își încarce bateriile și să se relaxeze!

Cauți mai multă inspirație? Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!