Sfaturi de calatorie  »  Cazările inedite din România unde trebuie să ajungi!

Cazările inedite din România unde trebuie să ajungi!

Cazările inedite din România unde trebuie să ajungi!

O cazare minunată reprezintă o mare parte din felul în care percepem perioada de vacanță. De multe ori, facem rabat la calitate, mergând pe ideea că nu vom petrece așa de mult timp înăuntru. Cu toate acestea, uneori avem nevoie de un adevărat răsfăț, așa că unde mergem? Ți-am pregătit niște locuri unice care sigur îți vor face concediul mai plăcut!

Deși par zone mai izolate, poți ajunge la destinație fără probleme prin închirierea unei mașini cu Enterprise!

Valea Verde, Cund

Micul sat transilvănean Cund este modul inedit de a experimenta natura și sălbăticia, un loc rămas autentic tradițiilor sale. În afara de panorama superbă, te așteaptă experiențe precum ateliere cu meșteri tradiţionali, tururi călare sau cu bicicleta, vânătoare de trufe și excursii cu ghid în locurlei istorice extraordinare pe care regiunea le prețuiește. Merită descoperit!

Green Village, Delta Dunării, Sfântu Gheorghe

Vacanță pe litoral? Excursie în Deltă? De ce nu amândouă? Green Village îmbină aceste doua lumi! Te așteaptă tururi ghidate cu barca pe Dunăre, explorarea speciilor de păsări rare din zonă, cooking classes, degustare de vinuri, yoga în natură, închiriere caiace, aquagym, iar lista continuă! Sună extraordinar, nu-i așa?

Nomad Ecovillage, Bran

Dacă vrei să te întorci la origini, atunci vei avea o experiență extraordinară aici! Nomad Ecovillage se remarcă prin crearea celui mai mic impact negativ posibil asupra mediului natural, fiind construit cu materiale naturale, îmbrățișând natura și comunitatea locală. Il găsești pe culmile muntilor in satul Sohodol, Bran, unde poți avea parte de mâncare locală, naturală, un retreat de yoga sau activități de learning specifice satului!

Căsuțele verzi, Ocnele Mari

Căsuțele verzi sunt un camping inedit cu 6 căsuțe independente cu o formă atipică, pozitionate ideal la marginea pădurii, aproape de natură. Este locul perfect de relaxare, unde vei respira aer curat și vei adormi cu sunetele greierilor.

NirVama Tent Glamping, Vama Veche

Dacă îți place libertatea pe care ți-o oferă statul la cort, dar dorești ceva care totuși să nu fie așa de rudimentar, atunci o să îți placă Glamping-ul la nebunie! Este vorba de un cort, dar cu nivelul de confort al unui hotel, unde poți dormi într-un pat real și confortabil, dar să fii trezit în continuare natural, direct de către soare.

Hrubele Ursului, Vadul Oii

Hrubele Ursului sunt lucrate manual din materiale naturale ce combina vechiul cu noul, creând un design unicat, cu un peisaj incredibil. Construcțiile sunt din materiale organice. Te vei simți contopit cu natura!

De asemenea, ai parte de multe zone de relaxare, precum în ciubar sau la saună.

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!