Sfaturi de calatorie  »  La ce sky-baruri ieșim în București?

La ce sky-baruri ieșim în București?

La ce sky-baruri ieșim în București?

București este o destinație preferată de mulți turiști locali și internaționali care sunt în căutare de distracție, viață de noapte și de diversitate culinară! Astfel că, dacă ai drum în capitală, nu se poate să ratezi cele mai populare localuri ale momentului: sky–baruri, terase la înălțime de unde te poți bucura de o priveliște extraordinară a orașului, dar și de băuturi exotice și preparate culinare delicioase!

Iți prezentăm mai jos alegerile noastre. Nu uita că vei călători cel mai ușor în locurile pe care ți le dorești prin închirierea unei mașini cu Enterprise!

DESCHIS Gastrobar

Un loc la fel de cool și de neratat este DESCHIS Gastrobar, unde te așteaptă mâncare delicioasă, cu un view incredibil și muzică de jazz! Cu un design industrial și un rooftop larg, localul se umple repede de clienți, creând niște seri memorabile, cu atmosferă de neuitat! Să încerci neapărat rața Hoisin cu ananas.

Nomad SkyBar

Nomad este locul perfect pentru viața de noapte. În serile calde, acoperișul de sticlă se dă deoparte și face loc stelelor de deasupra. DJ-ii rezidenți pregătesc selecții care ating multiple genuri, de la funk la electro-pop, cu artiștii live ce oferă spectacole rock, jazz șii multe alte stiluri. Nopțile de weekend sunt nopți de club, când petrecerea continuă până dimineața devreme. Locul ideal pentru amintiri memorabile!

Linea/Closer to the Moon

Linea este cunoscut printre localnici ca un restaurant iconic, tocmai pentru priveliștea sa uluitoare asupra centrlui vechi al Bucureștiului. Aici te poții bucura de cocktailuri personalizate premium, de la barmani profesioniști, și poți încerca o masă interesantă din meniurile lor atent elaborate. Admirați priveliștile de pe acoperișul nostru și relaxați-vă în timp ce vă ducem pe lună. Noi recomandăm să bei un Moondance, specialitatea casei.

18 Lounge

Numit după numărul etajului său, 18 Lounge este un mix interesant de design, gastronomie și atmosferă, cu o vedere uluitoare asupra orizontului orașului, Lacul Herăstrău și B-dul Kiseleff. Este un loc elegant, care sigur îți va lăsa o impresie plăcută!

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!