Sfaturi de calatorie  »  5 cazari pet-friendly la munte in Romania

5 cazari pet-friendly la munte in Romania

5 cazari pet-friendly la munte in Romania

Daca ai un animal de companie, probabil te-ai gandit de doua ori daca sa mergi in vacanta sau chiar sa mergi sa rezervi acea escapada de weekend in care trebuie sa iti lasi blanosul acasa. Pentru ca stim cat de mult inseamna pentru tine animalutul tau, ne dorim ca toate vacantele tale sa fie lipsite de gandul a-l lasa in grija cuiva, acasa. Noi venim in ajutorul tau si iti vom prezenta 5 locatii absolut superbe la munte, unde sunteti bineventiti impreuna cu animalutul de companie.

Chiba Retreat , jud. Brasov

Cabana Chiba se afla in Timisu de Jos la aproximativ 6 km de Park Aventura Brasov. Locatia dispune de 3 camere duble cu bai proprii si 2 apartamente cu 2 camere, fiecare apartament fiind dotat cu baie proprie. Livingul si bucataria sunt complet utilate si totul este nou, locatia fiind recent deschisa. Va veti bucura de linistea acestui loc pe deplin, fiind o cabana retrasa in linistea naturii.

Green Property Dofteana, jud. Bacau

Green Property Dofteana se afla intr-un loc aparte si nepopulat, intre Rezervatia Naturala Parcul Dendrologic Dofteana si Padurea Piatra Soimului, in Comuna Dofteana, la doar 11 Km de Targu Ocna. Domeniul si imprejurimile sale ofera toate ingredientele pentru o sedere plina de relaxare. Proprietatea dispune de numeroase cabane micute, iar tu o poti alege pe cea care crezi ca va fi perfecta pentru tine, familia si patrupedul vostru.

Casuta din Catun, jud. Bihor

Casuta din Catun din Grosi, judetul Bihor face parte dintr-un complex recomandat pentru adulti in cautare de liniste si relaxare. Este o casuta traditionala din lemn, amenajata cu detalii moderne, ce dispune de dormitoare cu paturi duble, baie si zona de living cu loc de luat masa. Se pot caza maxim 5 persoane si sunt permise animale de companie de talie mica pentru o taxa suplimentara.

Casa Valeria Baisoara , jud. Cluj

Ce poate fi mai frumos decat relaxarea in Muntii Apuseni dupa o saptamana plina, la focul de tabara si cu un view absolut superb? Asezata intr-un cadru de poveste, aceasta casa are jacuzzi exterior incalzit, o gradina imensa numai potrivita pentru a te juca cu animalutul tau si locuri uimitoare de vizitat in imprejurimi. Cabana se inchiriaza integral pentru minim 2 nopti.

Casa Catrinei, jud. Salaj

Casa Catrinei este situata intr-un mic sat din judetul Salaj, in localitatea Valeni. Este o agropensiune, dupa modelul caselor traditionale cu acoperis de paie ce au existat in zona, dar cu tot confortul secolului XXI. Pensiunea Casa Catrinei are cinci camere, fiecare cu baie proprie, cu o capacitate de cazare de 10-12 persoane, o bucatarie complet utilata, o sala de mese si sali pentru activitati. Are si o curte generoasa cu un mic iaz, iar in spate se ridica o minunata padure de fagi. Este locul ideal de relaxare dupa stresul cotidian.

Indiferent de destinatia pe care o alegeti pentru urmatoarea vacanta alaturi de patrupedul tau, Enterprise va este alaturi pentru a putea da nastere impreuna celor mai frumoase amintiri!

Pentru o reducere de 25€ la urmatoarea inchiriere, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru, iar daca doriti sa impartasiti cu noi recomandarile voastre de vacanta, va asteptam pe paginile noastre de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!