Sfaturi de calatorie  »  Excursii în apropierea Bucureștiului

Excursii în apropierea Bucureștiului

Excursii în apropierea Bucureștiului

Primăvara a sosit, vremea este însorită, iar tu nu ești sigur cum să te bucuri de moment? Bucureștiul poate deveni adeseori aglomerat și îmbâcsit, așa că o gură de aer proaspăt este mereu binevenită! Ce zici de o excursie prin împrejurimi, să îți reîncarci bateriile? Am pregătit pentru tine câteva destinații care îțu vor umple ziua de distracție!

Nu îți face griji, poți închiria rapid și cu ușurință o mașină de la Enterprise!

Pădurea Băneasa

Pădurea este locul perfect unde să te bucuri de aer curat și natură! Ia-ti geanta de picnic si pantofi comozi. Poți să faci jogging, să mergi cu bicicleta sau doar sa te relaxezi printre copac! Cert este că vei pleca cu bateriile încărcate. Este o zonă unde de multe ori pot fi observate căprioare sau alte animale sălbatice!

Domeniul Stirbey

Aflat doar la 20 de kilometri de București, domeniul Stirbey este un loc relaxant, cu aer interbelic boieresc, unde te poți plimba, poti admira lacul și locuri precum turnul de apa, Capela și chiar Palatul Stirbey, care este impunător și de poveste, ca dintr-o carte cu prințese.

Parcul Mogoșoaia

Relaxează-te la soare în hamac și plimbă-te cu prietenii tăi. Zona este superbă, iar dacă reușești să vizitezi și Palatul Mogoșoaia, un loc plin de istorie ce datează tocmai din 1698, vei avea o zi tare reușită!

Cernica

Inafară de aerul proaspăt și copacii înalți și mândrii, aici vei găsi și locul perfect pentru cei mai aventuroși! Parcul de aventură Extreme Park te așteaptă să îți testezi abilitățile de echilibristică prin jocuri de cățărat prin copaci și tiroliană! Pregătește-te pentru o sesiune intensă de sport!

Clubul de Echitație Equestria

Clubul de Echitaţie este un loc minunat unde iubitorii de cai pot veni să se relaxeze, să se plimbe călare pe câmp sau prin pădure, să învețe să călărească sau doar să privească pe alţii, savurând o ceaşcă de cafea aromată, sau – pur şi simplu – ascultând muzică. Il găsești în Snagov, unde te vor aștepta liniștiti 28 de cai, dintre care 14 sunt cai de performanță sportiva, crescuți și antrenați pentru participare la concursuri.

Ce părere ai? Îți face vreo activitate cu ochiul? Enterprise este oricând pregătit de aventură!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!