Sfaturi de calatorie  »  Rent-a-car pentru business-uri

Rent-a-car pentru business-uri

Rent-a-car pentru business-uri

În timpul pandemiei, nevoile de mobilitate s-au schimbat atât pentru persoanele fizice, cât și în cadrul anumitor segmente de business.

Piața livrărilor la domiciliu a cunoscut în ultima vreme o creștere semnificativă, restaurantele și cafenelele, de exemplu, îndreptandu-și serviciile și spre zona de delivery, ca metodă de a se adapta noii realități. Tot pe fondul schimbării nevoilor consumatorilor, observăm că serviciile de delivery on-demand au mai mult succes ca oricând, iar micii întreprinzători de produse locale încearcă să găsească diferite modalități de a ajunge la clienți.

În acest context, serviciile de rent-a-car pentru business-uri au devenit o alternativă viabilă în fața opțiunii de leasing, avantajul fiind acela că în cazul închirierii există mai puține riscuri și obligații.

Având în vedere noua dinamică a piețelor, contractul de închiriere pe care îl încheiem cu partenerii noștri B2B poate fi pe termen scurt, mediu sau lung. Astfel de servicii sunt ideale pentru afacerile pentru a căror dezvoltare ar fi nevoie de introducerea unor automobile noi, iar achiziționarea acestora este exclusă. Spre deosebire de cazurile în care închirierea se face pe termen scurt, cu un tarif zilnic fix, închirierea de mașini pe termen mediu sau lung, prin programul ”o lună sau mai mult”, vine la pachet cu o adaptare a tarifelor în funcție de nevoile clientului. Astfel, se va lua în calcul durata de închiriere pentru un pachet lunar de facilități potrivit activității partenerului nostru.

Închirierea pe termen lung pentru business-uri oferă aceleași avantaje pe care le au contractele de închiriere pe termen scurt, inclusiv serviciul non-stop de asistență rutieră. În plus, la fel ca în cazul închirierii pe termen scurt, clienții sunt scutiți de costurile de întreținere și reparare.

Investiția în mașini noi poate genera o creștere semnificativă a business-ului, însă acest lucru nu este întotdeauna la îndemâna oricărui antreprenor. De aceea, varianta colaborării cu companii de rent-a-car este din ce în ce mai populară.

Enterprise România se preocupă costant de achiziția de vehicule noipentru a menține o gamă cât mai actuală, cât mai variată și potrivită tuturor tipurilor de nevoi și cereri.

Descopera ofertele noastre lunare pentru companii.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!