Sfaturi de calatorie  »  5 destinații pe care să le vizitezi cu mașina în această toamnă

5 destinații pe care să le vizitezi cu mașina în această toamnă

5 destinații pe care să le vizitezi cu mașina în această toamnă

Fiecare anotimp este preferatul nostru! De la primele semne de trecere de la un sezon la altul, începem să ne gândim la ce surprize ne va oferi următorul! Mai ales că noi suntem mereu în căutare de noi motive pentru a porni la drum!

Primăvara vrem să vedem primii ghiocei din grădina bunicilor, vara ne dorim să ne mutăm la mare, toamna vrem să admirăm coloritul, mereu în schimbare, al pădurilor, iar iarna găsim întotdeauna  o scuză pentru o fugă la munte!

De această dată am găsit 5 destinații pentru care chiar merită să închiriezi o mașină ca să le vizitezi!

Măgura, Brașov

Situat în Parcul Național Piatra Craiului, Măgura este o alegere perfectă pentru o escapadă de week-end.  Înconjurat de păduri, satul este definiția unui loc pitoresc. Nu-i de mirare că a fost numit de către cei de la National Geographic drept “Cel mai frumos sat din România”!

În zonă vei găsi locuri de cazare la pensiuni cochete sau, dacă vrei cu adevărat să te bucuri de farmecul local, te poți caza la oamenii din sat! Accesibil doar cu mașina, acest sătuc îți va oferi week-end-ul liniștit pe care ți-l dorești! Alege-ți tipul de mașină potrivit și porneşte către Măgura!

Parcul Natural Apuseni

Căutat din ce în ce mai mult de iubitorii de natură și aventură, Parcul Natural Apuseni adună toate motivele pentru a se transforma în destinaţia de vacanță la care-ți vei dori să revii! Hiking, camping, explorarea peșterilor, băi în lacuri naturale, programe de călărie, tabere pentru cei mici, orice ai avea pe listă aici cu siguranță  vei putea bifa!

Vezi aici lista cu birourile Enterprise din care poți închiria o mașină potrivită pentru nevoile tale și pornește într-o călătorie în vestul țării!

Fundata, Brașov

Situată la o altitudine de 1360 de metri, comuna Fundata este considerată destinația în care te poți bucura de cel mai curat aer din România! Aici vei avea parte de o vacanță la înălțime la propriu!

Comuna reunește 3 sate pitorești, din care vei putea admira și explora Munții Bucegi și Munții Piatra Craiului! Poți alege să faci o excursie cu mașina de o zi,  din Brașov, oraş situat la aproximativ o oră distanţă, sau poţi merge chiar pentru o mini-vacanță la munte! Indiferent de ce varianta vei alege, la noi vei găsi o mașină potrivită!

Cheile Bicazului, Harghita

Prezente pe aproape toate listele obiectivelor turistice de vizitat în România, Cheile Bicazului te vor impresiona cu siguranță! Formate de râul Bicaz, acestea fac legătura între Transilvania și Moldova! Parte din Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș, această zonă poate fi vizitată doar cu mașina!

Îți poți începe călătoria de la Lacul Roșu, continuând în județul Neamț, spre orașul Bicaz! Dă un plus de aventură excursiei tale și închiriază un SUV spațios de la unul din birourile Enterprise!

Viscri, Brașov

O revelație în turismul românesc! De câțiva ani Viscri a apărut în cele mai chic articole din blogosfera de travel! Accesibil doar cu mașina, acest sătuc transilvănean te va fermeca pe loc! Casele colorate, atmosfera de poveste și liniștea de la tot pasul ne fac să înțelegem de ce Prințul Charles s-a declarat îndrăgostit de el!

Pentru o experiență autohtonă alege o cazare în sat și delectează-te cu preparatele delicioase pregătite de localnici! Pregătește-te pentru o experiență minunată despre care vei tot povesti!

Descoperă mai multe idei de călătorii pe paginile noastre de Facebook și Instagram și dă-ne TAG la pozele tale din excursiile cu maşina !

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!