Sfaturi de calatorie  »  Unde ne plimbăm vara aceasta?

Unde ne plimbăm vara aceasta?

Unde ne plimbăm vara aceasta?

Soarele a ieșit să ne învigoreze și începem să prindem iar energie. Nu este moment mai potrivit ca acum pentru o mini-vacanță de reîncărcare a bateriilor, nu-i așa? Sunt multiple destinații extraordinare în România unde să te bucuri de vară alături de familie, fie cu iz tradițional sau ceva mai modern. Cert este că noi avem câteva idei și abia așteptăm să ți le împărtășim!

Nu uita, Enterprise este oricând disponibil să îți îndeplinească visurile aventuriene!

Bucovina

Nu există zonă mai potrivită pentru a te bucura de aer proaspăt! O zonă dominată de tradiții ținute vii și de iz autentic românesc, aici te poți bucura de mâncare tradițională și de vizitarea satelor bucovinene. Zona este arhicunoscută pentru oamenii primitori și nenumăratele mânăstiri cu istoric important. Fie că vei vizita Gura Humorului, Vatra Dornei sau Câmpulung Moldovenesc, va fi de neuitat! Nu uita să pleci acasa cu gențile pline de ii tradiționale, borcane de gem, zacuscă, miere și alte bunătăți!

Litoralul românesc

Ce poate fi mai frumos decât o vacanță cu iz sărat la Marea Neagră? Cu vremea așa de caldă, cu siguranță vei putea să petreci la un picnic pe nisip, îmbăiat de soare. Este momentul perfect de a profita de plaja goala, fără aglomerația sufocantă, specifică lunilor de vară. Prețurile sunt, de asemenea, mult mai avantajoase. Bucură-te de plajele din Mangalia, 2 Mai și Vama Veche!

Sinaia

Ce ar fi mai frumos decât să ajungi la Castelul Peleș și Pelișor în această perioadă superbă și liniștită? Te poți bucura de priveliști splendide și drumeții prin Poiana Stânii Regale.Sunt multiple pensiuni cu iz tradițional care te așteaptă!

Oradea

Un oraș divers, cosmopolit, istoric, pus la punct! Nu are cum să nu îți placă această vacanță! Un oraș foarte divers cultural, cu arhitectură în stil Art Nouveau, vei avea parte de plimbări memorabile și muzee interesante. In zonă, poți vizita Castelul Corvin, Castelul de Lut, Baile 1 mai.

Sibiu

Dacă îți dorești să vizitezi Sibiul, te așteaptă tot felul de târguri tradiționale, unde vei gusta bucate alese, vei descoperi cadouri unice, lucrate manual și te vei bucura de atmosfera bogată din punct de vedere cultural. Orașul este formidabil în această perioadă, iar o plimbare prin Centrul Istoric îți va pune zâmbetul pe buze!

Te-ai hotărât? Înspre ce destinație te vei îndrepta cu noi?

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!