Sfaturi de calatorie  »  Spa-uri din Europa ce nu pot fi ratate!

Spa-uri din Europa ce nu pot fi ratate!

Spa-uri din Europa ce nu pot fi ratate!

După muncă, și răsplată! Deseori ne regăsim obosiți după o perioadă lungă de task-uri nelimitate la job, așa că știm exact de ce ai nevoie pentru a te relaxa: un spa care să îți ia până și ultima picătură de stres. Dacă nu ai prea mare experiență în zona aceasta și nu știi de unde să începi, avem noi în minte niște locații care sigur îți vor face cu ochiul.

Nu îți face griji, poți ajunge cu ușurință în astfel de locuri cu o mașină închiriată prin Enterprise, pentru că de ce sa nu ai chiar și un drum relaxant?

Cagaloglu Hamam, Istanbul, Turcia

Băile turcești construite în 1741 au o incredibilă importanță istorică și arhitecturală, deci sunt de neratat! Este ultima mare baie turcească construită înainte ca Sultanul Mustafa al III-lea să interzică construirea de băi mari în 1768, din cauza nevoilor tot mai mari de apă și lemn de foc ale orașului. Tei vei simți ca un adevărat rege, vei avea parte de un masaj aparte, înconjurat de un decor în stil baroc.

The Body Camp, Ibiza, Spania

Body Camp Ibiza este un retreat spa de lux pe frumoasa insulă Ibiza, care combină o locație uimitoare, un program zilnic de fitness, mâncare sănătoasă bine personalizată, sesiuni relaxante de masaj și yoga. Acest spa retreat se concentrează pe ideea de reconectare cu natura, pentru a te ajuta să te relaxezi la maximum.

Château Saint-Martin & Spa, Provence, Franța

Vrei să fii aproape de apele Rivierei Franceze și să te bucuri de o livadă de măslini cu istoric de 300 de ani? Inseamnă că nu poți rata Chateau Saint-Martin, unde relaxarea și răsfățul sunt la ele acasă! Te poți bucura de un masaj profesional în grădina impresionantă și savura un vin local!

SPA Vinothérapie Caudalie Marqués de Riscal, Spania

Este un concept unic oferit într-un cadru extraordinar. Prestigioasa marca de cosmetice Caudalie este marea creatoare a conceptului de Vinoterapie, oferind tratamente bazate pe proprietățile speciale ale viței de vie și strugurilor în cadrul acestui spa exclusivist. Vei avea parte de arome unice de uleiuri prețioase, masaj profesional și muzică de relaxare.

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!