Sfaturi de calatorie  »  Care sunt avantajele inchirierii pe termen lung?

Care sunt avantajele inchirierii pe termen lung?

Care sunt avantajele inchirierii pe termen lung?

In oferta Enterprise am inclus si oferte de inchiriat pe termen lung. Alternativa perfecta la leasing-ul operational, inchirierea pe termen lung iti va oferi o serie intreaga de avantaje.

Costuri reduse

Unul dintre principalele avantaje ale inchirierii unei masini pe termen lung este, fara indoiala, pretul. In multe cazuri este chiar mai avantajos sa inchiriezi o masina decat sa detii una. Daca stii ca vei avea nevoie de o masina pentru o perioada mai mare de timp, apeleaza la un contract de inchiriere pe termen lung. In plus, nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru costurile aferente schimbarii anvelopelor.

Flexibilitate

Avand un contract de inchiriere pe termen lung vei putea returna masina oricand vei dori. Daca vei avea nevoie de masina o perioada mai mare de timp, nu este nici o problema: inchirierea poate fi prelungita atat timp cat este necesar. La returnarea anticipata trebuie sa ai in vedere perioada minima pentru inchirierea pe termen lung, pentru a beneficia in continuare de tariful special.

O intreaga flota la dispozitie

Flota Enterprise iti pune la dispozitie masini dintr-o gama extinsa de clase: de la cea mini (Toyota Aygo sau similar), economy, compact (in care am inclus incepand cu acest an si masini hybrid: Toyota Corolla Hatchback si Sedan), clasa intermediara, standard, compact SUV (Opel Crossland sau Mokka si Toyota C-HR Hybrid), SUV (Dacia Duster sau similar, Opel Grandland sau Renault Kadjar) sau chiar un Vans (Renault Trafic sau similar, Opel Vivaro).

Vei conduce masini noi

Reninnoim constant flota de masini pentru ca tu sa te bucuri mereu de beneficiile unei masini noi, fara grijile date de intretinerea sau repararea acestora. In plus, poti incerca diferite masini, ceea ce e mai greu de realizat cand achizitionezi o masina.

Nu-ti faci griji pentru intretinerea masinii

Cand inchiriezi o masina (pe termen lung sau scurt), poti uita de costurile aferente reparatiilor necesare, ITP-ului sau alte mici costuri de intretinere a masinii. Ne ocupam noi de tot, singura ta grjia este gasirea celui mai bun drum catre destinatia dorita.

Solutia perfecta pentru masina de serviciu

Ofertele corporate de inchiriere sunt solutia perfecta pentru firma ta. Printre avantajele pe care inchirierile pe termen lung le au se numara si deducerea integrala in contabilitate a ratelor de leasing, masina de inlocuire in caz de indisponibilizare a masinii inchiriate, asistenta tehnica 24/7, tarife negociabile, acoperire asigurare CASCO si RCA, anvelope de schimb vara/iarna.

Un risc minim pentru afacerea ta

Mai ales in contextul perioadei actuale, alegerea unei oferte de inchiriat pe termen lung este o optiune cu risc mai redus pentru afacerea ta, spre deosebire de investitia in achizitionarea unei flote auto. Fie esti la inceput cu afacerea ta si preferi sa elimini unele dintre riscuri, fie pur și simplu nu ai dori sa faci o investitie majora in achizitionarea de masini, care sa rezulte intr-o flota mare, nefolosita, inchirierea pe termen lung este o alternativa mai putin riscanta pentru afacerea ta. In plus, nu va trebui sa-ti faci grji pentru deprecierea valorii masinilor achizitionate.

Intra acum pe site-ul nostru, alege masina dorita si bucura-te de beneficiile unui contract de inchiriere pe termen lung. Poti rezerva online, direct pe site sau la unui dintre punctele noastre de livrare din tara sau din strainatate.

Ne gasesti si pe canalele de Social Media: Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!