Sfaturi de calatorie  »  Ce putem vizita în Sofia?

Ce putem vizita în Sofia?

Ce putem vizita în Sofia?

Dacă ai chef de o vacanță și te simți aventurier, Sofia este o alegere ideală! O destinație la îndemână, capitala Bulgariei este plină de surprize, iar vecinii noștri de la sud sunt cunoscuti pentru ospitalitatea lor și peisajele diversificate!

Dacă vrei să experimentezi mai multe puncte cunoscute, îți recomandăm să închiriezi o mașină prin Enterprise, pentru a te asigura că nu ratezi niciun obiectiv turistic interesant!

Noi avem câteva recomandări care sigur își au locul în itinerariul oricărui călător pasionat!

Parcul Național Vitosha

La nici 20 de minute de Sofia, vei găsi muntele Vitosha, de unde ai o priveliște impresionantă a orașului, o drumeție ce merită făcută pe jos, începând cu Biserica Boyana. Vei admira cascada cu bolovani și poți urca chiar până la Vârful Cerni Brah. O plimbare superbă prin natură!

Catedrala Alexander Nevski

Catedrala Alexander Nevsky este unul dintre cele mai mari lăcașe de cult ortodoxe din întreaga lume, un adevărat simbol al Sofiei și o atracție turistică primară. Nu îți va scăpa, este chiar în centrul orașului! O clădire ca o bijuterie, realizată în stilul neo-bizantin, ce rezistă provocărilor trecerii timpului încă din 1882. Nu poți veni în Sofia, fără să explorezi acest loc!

Palatul Regal din Sofia

O clădire creată în stil vienez încă din 1887, ce a aparținut familiei regale până la venirea comunismului. Acum este deschisă turiștilor și este o atracție extrem de importantă, mai ales că în cadrul acestui palat se găsesc și Muzeul Etnografic și Galeria Națională de Artă. Noi considerăm că merită să îți rezervi o zi întreagă pentru un tur complet!

Bulevardul Vitosha

Dacă îți place shopping-ul, vei iubi bulevardul Vitosha! Este cel mai frecventat loc pentru tot ce înseamnă magazine de lux și trendy, restaurante și baruri cu recenzii foarte bune. Atunci când dorești să te distrezi sau să te refaci după plimbările lungi, vino aici!

Oricând doriți, ne puteți face o recomandare de călătorie pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!