Sfaturi de calatorie  »  Unde mergem la teatru în București?

Unde mergem la teatru în București?

Unde mergem la teatru în București?

București este cunoscut pentru multiplele sale activități de relaxare. Fie că vorbim de viața de noapte bogată sau de experiența culinară diversă, capitala românească impresionează și ca orașul cu cele mai multe teatre de stat și independente din țară! Dacă ești pasionat de artă, cu siguranță vei găsi o piesă bună de vizionat în orice zi a săptămânii, fie ea dramatică sau de comedie!

Inchiriază o mașină si pregătește-te de un tur cultural al teatrelor!

Teatrul National I.L. Caragiale

O adevărată emblemă a orașului, cu o vechime de 170 de ani, Teatrul Naţional “I.L. Caragiale” din București este un reper pentru cultura românească, un loc unde generația de aur a teatrului românesc s-a format. Având peste 50 reprezentaţii şi în jur de 20.000 de spectatori pe lună, ai întotdeauna ce vedea! Noi recomandăm Pădurea Spânzuraților, în regia lui Radu Afrim.

Teatrul ACT

Dacă ai șansa să prinzi loc la o piesă din cadrul Teatrului ACT, nu sta pe gânduri! Acesta a fost fondat în 1998 ca primul teatru independent din România chiar de către marele actor Marcel Iureș, având printre primii susținători nenumărați actori internaționali precum Tom Cruise, Richard Eyre, Tom Stoppard, Dame Diana Rigg, Dame Judi Dench, Alan Bates, Alan Rickman, Ian Holm şi Liviu Ciulei.

Teatrul unteatru

Dacă ești în căutare de ceva îndrăzneț, modern și diferit, sigur o sa îți placă acest teatru independent de nouă generație, dedicat tinerilor. Acesta funcționează ca un teatru gazdă, un promotor al noilor actori și generațiilor creative la început de drum. Ai o mulțime de opțiuni!

Green Hours

Unul dintre cele mai vechi cluburi de jazz din capitală, combină două plăceri artistice preferate ale bucureștenilor: muzica și teatrul. Din 1994, în fiecare săptămână, clubul găzduiește seri de jazz, blues sau muzică alternativă live și spectacole de teatru. Locul perfect pentru un refresh!

Teatrul Stela Popescu

Numit în spiritul marii noastre actrițe, teatrul Stela Popescu abordează o paletă largă de producții, la fel de versatilă cum era artista. De la dramaturgie clasică sau modernă, pană la dans și comedie, cu piese dedicate atât copiilor și publicului tânăr, cât și celui mai elitist.

Atâtea opțiuni, greu de luat o decizie! Singura decizie la care nu mai trebuie să stai pe gânduri este închirierea unui autoturism prin Enterprise!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!