Sfaturi de calatorie  »  Închirieri auto din aeroport – Cea mai ușoară metodă de preluare a unei mașini

Închirieri auto din aeroport – Cea mai ușoară metodă de preluare a unei mașini

Închirieri auto din aeroport – Cea mai ușoară metodă de preluare a unei mașini

Această metodă de a închiria o mașină este cea mai populară printre oamenii de afaceri sau pentru cei ce vor să călătorească pentru o mini vacanță sau pentru o perioadă mai îndelungată într-un alt oraș. Indiferent care este motivul pentru care călătorești și decizi ca vrei sa faci asta cu avionul, atunci cand ajungi într-un aeroport este foarte facil să ai la dispoziție o masina cu care să te deplasezi spre hotel și să vizitezi orașul și împrejurimile acestuia.

Închirieri auto din aeroportul din București-Otopeni

Dacă ai ales Bucureşti, următoarea ta destinaţie de călătorie, biroul de închirieri auto Enterprise Rent A Car, din incinta Aeroportului Henri Coandă Otopeni, vă stă la dispoziţie pentru alegerea mașinii de care ai nevoie pentru deplasarea ta în București. Poți alege mașina potrivită pentru transferul spre oraş, pentru a explora Bucurestiul şi obiectivele sale turistice precum Centrul Istoric din Piața Unirii, Piața Victoriei sau  Arcul de Triumf, dar şi pentru a face o escapadă de weekend pe Valea Prahovei. Închiriază o maşină de la noi şi bucură-te de șederea ta în București.

Închirieri auto din aeroportul din Cluj Napoca

Gama largă de mașini de închiriat din Aeroportul din Cluj-Napoca, Avram Iancu de la Enterprise Rent A Car. Dacă următoarea ta vacanță vizează frumosul oraș Cluj Napoca, situat în inima Transilvaniei cu o istorie ce abundă încă din secolul al XII-lea este indicat sa ai la dispoziție o mașina cu care sa te deplasezi ușor către obiectivele turistice din oraș dar și din împrejurimile acestuia.

Profită de oferta de închirieri auto Cluj și îți promitem ca nu vei regreta colaborarea cu noi, atat preturile cat și oferta autoturismelor fiind accesibilă oricărui buzunar, transformand închirierea unei mașini într un lucru ușor de obținut cu care apoi vei putea vedea foarte mult din acest minunat oraș al Transilvaniei.

Închirieri auto din aeroportul din Iași

Cand te hotarasti sa calatoresti in Iași, biroul nostru te așteaptă sa închiriezi o masina pentru a putea sa vizitezi orașul, acesta fiind foarte generos în obiective turistice iar noi ne luăm angajamentul de a veni în întâmpinarea ta cu cele mai bune oferte care să faciliteze vizitarea întregului oraș și a împrejurimilor atat de interesante. Chiar în aeroport, la biroul nostru va asteapta consultanții noștri pentru a-ți face oferte personalizate în funcție de nevoile tale.

Un loc perfect pentru relaxare, Parcul Copou este celebrul parc ce adaposteste teiul lui Eminescu, un parc ce a fost amenajat în 1883, Mihalache Sturza fiind cel responsabil de aspectul său și de grădina modernă.

Aici în Parcul Copou se găsește cel mai vechi monument din România alături de Teiul lui Eminescu și anume Monumentul Legilor Constituționale, cunoscut și ca Obeliscul cu Lei, construit după un proiect al lui Gh. Asachi. Parcul în sine este ca un muzeu în aer liber, aici turistii mai putand sa vada și o alee cu busturile membrilor Junimea dar și un muzeu omagiu adus lui Eminescu.

Pentru a putea face un tur al Bucovinei, unde vei găsi faimoasele manastiri cu pictură exterioară din Moldova sau pentru a vizita palatul Domnesc de la Ruginoasa al lui Alexandru Ioan Cuza, apelează la serviciile noastre pentru a închiria o mașina potrivită pentru vacanța ta.

Închirieri auto din aeroportul din Targu Mures

Targu Mures este un oraș cochet și foarte frumos amenajat în orice perioada a anului, de unde și reputația de oraș al florilor, iar dacă te decizi sa îl vizitezi cu siguranța vei fi incantat atat de peisaje, de obiectivele turistice de mare interes dar și de locuitorii din Targu Mures! Dacă ajungi cu avionul pe aeroportul din Targu Mures, ideal este sa închiriezi o masina de la biroul Enterprise Rent A Car. Orice model de mașina ti-ai dori cu siguranta găsești o varianta potrivită pentru tine și bugetul tău.

Închirieri auto din aeroportul din Suceava

Orașul Suceava este punctul ideal de plecare pentru călătorii în locații culturale, istorice și naturale din Bucovina. Din Suceava poți pleca într-o călătorie spre Manastirile Pictate din regiune. Echipa Enterprise Rent A Car de la biroul de închirieri din Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava te va ajuta cu drag sa iti alegi mașina de care ai nevoie pentru a te deplasa către toate aceste atracții turistice. Alte atracții în Suceava pe care le poți vizita sunt Biserica Sfantul Gheorghe, aflată în patrimoniul internațional UNESCO, muzeul Etnografic Bucovina, cu o colecție impresionantă de costume populare, dar și Curtea Domnească.

Închirieri auto din aeroportul din Sibiu

Sibiul desi nu este un oraș mare, incarcatura sa culturala si istorica il transforma într-o destinatie de vacanta de top, ideala de vizitat cu masina, obiectivele turistice atât din oraș cât și din împrejurimile Sibiului fiind de neratat pe parcursul vacantei tale aici. Atunci cand decizi sa vii cu avionul în Sibiu, cel mai bine este sa închiriezi o masina direct din aeroportul din Sibiu.

Dacă ești deja curios ce ai de văzut în Sibiu, ei bine aici te vor intampina o mulțime de obiective turistice: muzee, biserici, clădiri de patrimoniu și bineînțeles un peisaj aparte indiferent de anotimpul în care îl vei vizita. Dacă ești un iubitor al muntelui poți face o escapadă și la Păltiniș care este aproape de Sibiu.

Închirieri auto din aeroportul din Constanta

Constanța rămâne un loc în care foarte mulți turiști revin an de an cu drag, încântați să petreacă un sejur pe litoralul Mării Negre, într-un oraș modern, în care atât obiectivele cât și evenimentele culturale abundă, în special în perioada caldă din an.

Pentru a nu rată niciun obiectiv și a va deplasa ușor în oraș dar și în afară să, către stațiunile din apropiere ce se situează până la 50 de km distanță de Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, Enterprise Rent a Car îți propune să închiriezi un autovehicul cu care să te deplasezi rapid și în voie, căci nu sunt rare momentele în care atât în centrul Constanței cât și în împrejurimi au loc, la intervale scurte de timp sau aproape suprapuse o mulțime de evenimente pe care nu ai vrea să le ratezi.

Poți porni în aventura în Mamaia, Mangalia sau Vama Veche, după preferințe și petreceri pe plajă pana la răsărit, căci este o ocazie și un loc perfect pentru o astfel de relaxare, în care să uiți de toate grijile și sa va bucurati de o vacanta atat culturala cat si distractiva la mare.

Închirieri auto din aeroport Craiova

Aeroportul Internațional Craiova este situat în partea de sud-vest a României, la 7 km est de municipiul Craiova, unul dintre cele mai mari orașe din România. Având în vedere că există o mulțime de obiective turistice nu numai în orașul Craiova, ci și în afara acestuia, închiriază o mașină pentru a vă simplifica călătoria.

La Enterprise Rent A Car poți închiria mașini ieftine, personalizate în funcție de posibilitățile și nevoile tale de călătorie. Indiferent dacă călătorești singur sau în compania mai multor persoane, avem soluția potrivită în ceea ce privește închirierea de mașini. Alege o oferta buna la închirierea unei mașini și descoperă orașul și împrejurimile după bunul plac!

Închirieri auto din aeroport Bacau

Aeroportul Internațional George Enescu este un aeroport situat în Bacău, România. Numit după compozitorul român George Enescu, servește ca sediu central al unei companii aeriene low-cost.

Având în vedere că există o mulțime de atracții turistice nu numai în orașul Bacău, ci și în afara acestuia, închiriază o mașină de la noi pentru a-ti simplifica călătoria. Orașul Bacău, are un rol important în zona de nord-est a țării, este un centru cultural, universitar și economic regional. Fie că ai ajuns într-o călătorie personală sau una de afaceri, trebuie sa ajungi sa cunosti orașul Bacău, un oraș cu un farmec aparte. De aceea, ai nevoie de o soluție pentru a închiria o masina direct din aeroportul din Bacău.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!