Sfaturi de calatorie  »  Călătoriile în străinătate cu o mașină închiriată

Călătoriile în străinătate cu o mașină închiriată

Călătoriile în străinătate cu o mașină închiriată

Noua situație pe plan mondial a făcut ca și călătoriile în străinătate să devină mai puțin accesibile. În momentul acesta, având în vedere restricțiile, opțiunile sunt oricum mai limitate. Totuși, încă există destinații foarte căutate în Europa și, odată îndeplinite măsurile de siguranță impuse de fiecare țară în parte, cea mai sigură modalitate de călătorii, chiar și în afara graniței, o reprezintă în continuare mașina.

În comparație cu mijloacele de transport în comun (trenurile, autocarele, microbuzele și chiar avionul) mașina îți oferă atât confortul, cât și siguranța de care ai nevoie pentru călătoriile lungi, planificate sau nu.

Pentru că ne-am gândit la nevoile tale, ne-am adaptat pandemiei sporind încă de la început măsurile de igienă pentru flota noastră. Astfel, fiecare mașină ajunge să fie dezinfectată cu atenție înainte și după fiecare client pentru ca tu să poți porni la drum încrezător și în siguranță.

Așadar, pentru călătoriile lungi, în afara țării, poți opta cu încredere tot pentru varianta unei mașini închiriate, oferta noastră fiind flexibilă și adaptabilă nevoilor tale. În programul nostru există chiar și posibilitatea de a închiria o mașină de la orice sediu Enterprise din România la îndemână și de a o preda la orice reprezentanță Enterprise din Europa, în una din cele peste 7200 de locații în întreaga lume.

Printre avantajele unui drum în străinătate cu mașina, începem lista cu posibilitatea alegerii traseului dorit. Când călătorești cu mașina, itinerariul de drum devine o alegere, putând opta dacă vrei să câștigi timp, dând skip anumitor locații și puncte-cheie de pe traseu pentru a ajunge mai degrabă mai repede la destinație sau dacă, din contra, preferi să savurezi din plin peisaje din toate țările de pe traseu.

De multe ori, în funcție de destinație, o călătorie cu mașina este mai economică în materie de timp și bani față de una cu avionul, trenul sau autocarul. Nu mai spunem de confort și posibilitatea de a face popas în orice loc dorit.

Tu ai plănuită o călătorie în afară? Dacă da, ce măsuri de siguranță vei lua și cu ce alegi să parcurgi drumul spre destinația mult dorită?

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!