Sfaturi de calatorie  »  Cele mai frumoase destinatii de toamna in Romania

Cele mai frumoase destinatii de toamna in Romania

Cele mai frumoase destinatii de toamna in Romania

S-a intors anotimpul cel mai colorat al anului si cu cele mai imbietoare miresme de legume coapte si privelisti magice. In perioada ce urmeaza ne vom putea lasa purtati pe carari infrunzite si plimbari racoroase cu fosnete de frunze, asadar, este momentul perfect pentru a strabate locuri minunate din Romania din care toamna parca se vede cu alti ochi. Am adunat pentru tine cateva locatii in care sa te poti relaxa alaturi de cei dragi, in care poti sa iti petreci weekend-ul sau, de ce nu, chiar o vacanta prelungita.

Muzeul ASTRA, Sibiu

Zona Sibiului are o frumusete aparte care este bine cunoscuta de toata lumea. Fie ca alegi sa iei strazile orasului la pas sau daca te aventurezi prin imprejurimi, aici vei gasi cu siguranta o multime de activitati perfecte pentru acest anotimp. Muzeul ASTRA, intins pe o suprafata de 96 de hectare, ofera cadrul ideal pentru o plimbare in aer liber atunci cand copacii isi incalzesc culorille. Cele 400 de case traditionale pe care le puteti admira in cadrul parcului va vor oferi cu siguranta amintiri de neuitat si poze superbe de adaugat in album.

Satul Lepsa, Jud. Vrancea

Pe langa aroma de legume coapte, toamna e despre struguri, must si podgorii imbelsugate din care se naste cel mai gustos vin. Satul Lepsa este un loc care s-a dezvoltat frumos in ultimii ani si a devenit cunoscut prin peisajele pitoresti, imprejurimile de o frumusete rara si, desigur, viile sale pline de struguri. Pe langa asta, se spune ca in Vrancea oamenii beau doar vin toamna, deci noi credem cu siguranta ca aceasta zona trebuie vizitata neaparat. 

Cazanele Dunarii

Daca sunteti familiari cu frumusetea faimoaselor lacuri elvetiene, un sejur tomnatic la Cazanele Dunarii s-ar putea sa fie cu adevarat surprinzator. Malul Dunarii ofera privelisti cu adevarat superbe, iar daca pe timpul verii locurile din imprejurimi sunt fascinante, toamna totul se amplifica. Optiunile de cazare disponibile in zona vor face ca escapada alaturi de familie sau prieteni sa fie cu atat mai memorabila.

Lacul Colibita, Bistrita Nasaud

Pentru pasionatii de drumetii si plimbari in natura, zona Lacului Colibita poate fi locul perfect pentru aceasta toamna. Mai mult de atat, aerul din zona lacului are o concentratie mare de iod, ceea ce face ca aceasta destinatie sa fie benefica pentru cei care sufera de afectiuni pulmonare. Cei care vin aici se pot bucura de o serie de activitati precum pescuitul, ciclismul sau plimbarile cu caiacul.

Te asteptam sa impartasesti cu noi sugestiile tale de calatorie pentru toamna aceasta pe paginile noastre de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!