Acasa / Pagina normala

Inchirieri auto in Romania

Locatii inchirieri auto in Romania

Calatorii in Romania

Conduceti in Romania

Bucurati-va de frumusetile Romaniei conducand nu numai in orase ci si in afara lor! Este o tara incredibil de frumoasa si merita explorata din plin, iar o masina inchiriata va poate fi de mare ajutor in acest sens.

Fie ca doriti a va indreptati catre litoral, munte, delta sau oricare alta destinatie, aveti nevoie de o masina pe care sa va puteti baza si care sa va ajute sa descoperiti si frumusetile aflate la distante considerabile de orasele principale in care va aflati.

Enterprise va poate ajuta asadar a inclus in flota de masini pentru inchiriere o multime de modele ce se preteaza acestor tipuri de drumuri.

Orase de top

Oriunde sunteti, oricand, Enterprise va sta la dispozitie cu o multime de sucursale usor accesibile pentru inchirieri auto. Suntem aici cu o gama vasta de autoturisme menite sa va simplifice deplasarile atat in tara cat si in afara sa!

Pentru ca beneficiem de sucursale in toate marile orase ale Europei si nu numai, intotdeauna veti gasi o locatie Enterprise aproape de dumneavoastra la care sa puteti apela cu incredere si care sa va ofere exact masina de care aveti nevoie.

Puteti opta pentru inchirieri cu ora, ziua, saptamana sau luna, pentru masini economice, suv-uri, transportere sau van-uri, nicio solicitare nu este imposibil de solutionat la Enterprise..

Inchiriere masini aeroport

Sucursalele Enterprise va stau la dispozitie in toate marile aeroporturi din tara, facand inchirierile auto mult mai simple si convenabile pentru oricine.

Intrebati in aeroport de Enterprise Rent a Car si noi va vom intampina cu cele mai bune oferte la inchirierea oricarui autovehicul.

Ajutor la drum

Suntem alaturi de dumneavoastra pana la finalul calatoriei! Echipa Enterprise va avea grija ca dumneavoastra sa aveti o calatorie usoara, lipsita de peripetii datorate drumurilor gresite.

Toate masinile noastre sunt echipate cu Sat Nav GPS usor de utilizat astfel incat orice drum sa devina mult mai usor de parcurs, iar echipa noastra va sta la dispozitie si telefonic pentru a va indruma in cazul in care nu mai gasiti drumul bun.

Sfaturi de condus in Romania

Daca nu cunoasteti exact legislatia rutiera din Romania, sfatul nostru este sa consultati rubrica de Sfaturi pentru condus in Romania si sa va puneti la punct cu toate reglementarile actuale.

In felul acesta nu veti avea probleme cu politia pe drumurile parcurse in tara si va veti putea bucura la maxim de calatorie, indiferent care este destinatia dumneavoastra.

Alte intrebari?

Pentru alte informatii legate de inchirieri auto si intrebari, nu ezitati sa ne contactati aici, iar pentru informatii legate de sucursale, consultati rubrica de Locatii.

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!