Sfaturi de calatorie  »  Plaje pe care le poti vizita si toamna

Plaje pe care le poti vizita si toamna

Plaje pe care le poti vizita si toamna

Cine a decis ca vara sa fie  doar pana in august nu ne-a intrebat daca suntem de acord. Atunci i-am fi zis ca ne dorim sa fie mereu vara! Dar pana reusim sa aducem vara in Romania si din septembrie incolo, ne-am orientat spre sudul Europei, unde putem face plaja si in lunile urmatoare.

San Vito lo Capo Beach, Sicilia (Italia)

Dupa luna de concediii (august), italienii vor fi deja satui de plaja. Asa ca sunt sanse mari sa gasesti plajele din Sicilia foarte libere. In zona aceasta poti face plaja pana tarziu in luna octombrie. Plaja San Vito se intinde pe o lungime de aproape 2 kilometri, pana la Muntele Monaco. Daca esti amator de hiking, poti face un traseu de 1 ora jumatate pana in varf. Iar de acolo poti admira Golful Castellammare. Privelistea este fantastica si merita din plin efortul!

Te asteptam in sediile noastre din Catania, Palermo sau Trapani cu masina potrivita pentru excursiile tale din Sicilia!

Nerja, Andaluzia (Spania)

Nerja pare un platou de filmare, lipsesc doar Audrey Hepburn  și Cary Grant ca imaginea sa fie completa. Sudul Spaniei este cunoscut pentru caminos blancas, casele albe care constrasteaza cu pamantul rosiatic si padurile razlete pe care le vei intalni in excursiile tale.

In Nerja vei gasi si Balconul Europei, o terasa iesita in relief deasupra Marii Mediterane. Plaja se intinde pe o suprafata de aproape 16 km, cu nisip fin si golfulete intime. Si Cuevas de Nerja s-ar putea sa-ti atraga atentia. Pestera are aproape 5 kilometri, din care doar o parte se viziteaza. Pestera este cunoscuta pentru cea mai mare stalactita din lume.

Te asteptam in sediile noastre din Malaga sau Granada cu masina potrivita pentru excursiile tale din Andaluzia!

Laguna Albastra, Cipru

Celebrul golfulet este cel mai popular loc din Peninsula Akamas. Plaja poate fi vizitata doar dupa o excursie cu barca. Apa este atat de limpede, incat puteti vedea pestisorii si vietatile marine de la suprafata. Golfuletul este situat la aproximativ 115 km de Limassol.

Plaja los Cristianos, Tenerife (Spania)

Insula Primaverii ne asteapta cu temperaturi ridicate tot timpul anului. Iar toamna este chiar cel mai bun moment in care o putem vizita. Playa de Los Cristianos este o plaja cu nisip fin, situata in apropierea portului. Plaja este cunoscuta si pentru practicarea sporturilor acvatice sau nautice. In apropiere este si Plaja de las Vistas, una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula. Iar despre Playa de las Americas nu mai trebuie sa iti spunem cat de frumoasa este. Probabil cea mai cunoscuta plaja din Tenerife este situata in apropiere de Plaja los Cristianos.

Te asteptam in sediul nostru din Tenerife cu masina potrivita pentru excursiile tale pe insula.

Plaja Balos, Creta (Grecia)

Cea mai sudica insula a Greciei este si cea mai calduroasa. O poti vizita pana spre sfarsitul lunii octombrie. Creta are numeroase plaje care te vor face sa te indragostesti de aceasta insula. Una dintre preferatele noastre este Plaja Balos, cu nisip roz si ape turcoaz.

Plaja este situata in partea de nord vest a Cretei (deservita de aeroportul din Chania), la 56 km de Chania si 17 km de Kissamos.

Daca in perindarile voastre prin Europa ati descoperit alte zone plaje pe care sa le includem in urmatoarele noastre vacante din aceasta toamna, ne puteti scrie despre ele pe Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!