Sfaturi de calatorie  »  Top hoteluri nou construite din lume

Top hoteluri nou construite din lume

Top hoteluri nou construite din lume

Vezi care sunt hotelurile nou deschise și planifică-ți următoarea vacanță! Pentru o mașină nouă știi unde poți apela: la orice birou Enterprise sau direct pe site!

NoMad London 5* – Londra, Marea Britanie

Situat vis-a-vis de Opera Regală, chiar în centrul zonei Covent Garden, hotelul NoMad London 5* este pregătit să te impresioneze. Decorurile sofisticate amintesc de atmosfera din teatrele londoneze: draperii de catifea, candelabre vintage, camere decorate în stil Art Deco și Victoriană, canapele Bellini și postere care amintesc de evenimente din anii interbelici.

În curte te așteaptă un restaurant cu un meniu fine dining și un atrium de sticlă cu trei etaje care se ridică ca o seră victoriană și îmbrăcat cu plante agățătoare.

Hotel Cheval Blanc 5* –  Paris, Franța

Hotelul Cheval Blanc 5* Paris îți propune o experiență excepțională în timpul șederii tale în Paris. Un chef cu trei stele Michelin, centrul SPA Dior, poziționarea sa, chiar lângă Pont Neuf, în inima Parisului, sunt câteva highlight-uri pe care hotelul Cheval Blanc 5* le are trecute în cartea de vizită.

Clădirea în care este situat hotelul, La Samaritean, este un edificiu emblemă pentru capitala Franței, iar redeschiderea sa a fost un eveniment mult așteptat și salutată de parizieni.

Hotel Motto 4* – Viena, Austria

Dacă vrei să rămâi în atmosfera pariziană, chiar și în capitala Austriei, Hotel Motto 4* este opțiunea perfectă! Situat în apropiere de Cartierul Muzeelor, acest hotel îți va oferi un punct bun de plecare către principalele zone turistice din oraș.

Desing-ul modern include o pictura murală fantezistă imaginată de Chez Dédé cu clopoței roz și leoparzi sitaută în lobby sau camere liniștite cu țesături luxuriante și accente Deco. Resturantul Chez Bernard, situat la ultimul etaj, a devenit destul de repede un loc de întâlnire pentru localnici. Centrul SPA te așteaptă cu un spațiu de wellness și o sună mixtă.

The Rooster 5* – Antiparos, Grecia

După o zi petrecută în hotelul The Rooster din Antiparos, Grecia, vei putea spune că principalor lor scop este se asigure că fiecare turist este complet relaxat!

Design-ul hotelului îl ajută să fie perfect încadrat în natură, programele de wellness au o aură holistică, oaspeții sunt încurajați să adopte stilul “slow living”, iar resturantul practică metoda de la fermă-direct în farfurie. O ședere aici îți va alinta toate simțurile. Și să nu uităm pe frumoasele viluțe dotate cu o piscină privată, terasele vaste și de incredibila vedere către mare.

Kalesma Mykonos 5* – Mykonos, Grecia

“Kalesma” înseamnă “a invita” în limba greacă, un cuvânt care exprimă cel mai bine etosul acestiui hotel de tip boutique de lux. Amplasat pe un deal cu parfum de bougainvillea, cu vedere la golful Ornos, acest sanctuar senin, văruit în alb, pare că și-a pus în minte să se asigure că toți oaspeții săi sunt relaxați.

Cu doar 25 de apartamente și două vile răspândite pe cinci acri, Kalesma poate fi confundată cu o proprietate privată, amenajată meticulos cu măslini de 60 de ani și bougainvillea fuchsia.

Asteptam poze și povesti din vacanțele voastre pe canalele de Social Media: Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!