Sfaturi de calatorie  »  Top 5 plaje de experimentat pe litoralul românesc

Top 5 plaje de experimentat pe litoralul românesc

Top 5 plaje de experimentat pe litoralul românesc

Un lucru îl știm sigur, litoralul românesc are de toate pentru toți, excelând prin diversitate: locuri liniștite pentru a contempla și a te relaxa acoperit doar de sunetele pescărușilor, dar și locații populare, explozive, pline de distracție, oameni zâmbitori, baruri cu muzică bună și extravaganțe culinare.

Am pregătit pentru tine o listă a celor mai cool plaje de explorat și sigur vei găsi ceva potrivit personalității tale! Tot ce îți mai rămâne de făcut este să închiriezi o mașină cu Enterprise și să ai cel mai fun drum!

Plaja de Carte, Vama Veche

Dacă ești în căutare de un loc special, unicat, merită să dai o tură de Vama Veche. În afară de distracție și spirit liber specific stațiunii, Plaja De Carte se diferențiază prin faptul că ai parte de o bibliotecă specială cu peste 3000 de cărți din care poți alege liniștit o lectură gratuită. Bucură-te de valurile mării, de un cocktail și o poveste care să îți facă șederea memorabilă!

Plaja Modern, Constanța

Cea mai populară locație pentru plajă în Constanța, cu multă istorie, unde localnicii mergeau în număr foarte mare încă din perioada interbelică, rămâne una din atracțiile de top pentru turiști. Cu cele mai bune restaurante și hoteluri la îndemână, ai toate cele necesare pentru o ședere de vis. A, și să nu uităm ca aici se ține și binecunoscutul festival Neversea!

Plaja Corbu, Năvodari

Destul de necunoscută printre turiști și o alegere mai sălbatică, plaja Corbu este o destinație inedită pentru cei îndrăzneți, exploratori, ce își doresc ceva diferit. O zonă încă în dezvoltare, la intrarea în rezervatia naturală Delta Dunarii, este ideală pentru cei pasionați de kitesurfing.

Plaja La Steaguri, Neptun

Cea mai cunoscută porțiune de lenevit în Neptun este plaja “La Steaguri”, numită după steagurile înalte prezente la intrare. Un loc plăcut, cu muzică bună, de relaxat cu un frappe în mână. In zona se găsește șii Lacul cu Nuferi, o zonă superbă.

Plaja Mangalia

O alegere bună pentru cei familiști sau pur și simplu în căutare de o zonă liniștită, plaja Mangalia suprinde prin nisipul fin și apa de adâncime mică, ideală pentru copii sau cei mai puțini experimentați cu înotul. Bucură-te de soare și pentru gustările faimoase din zonă: suberek cu brânză sau carne de vită și gogoșile pufoase cu cremă de ciocolată sau gem de căpșuni!

Ce părere ai? Ești pregătit de bălăceală? Nu uita crema cu factor de protecție solară!

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!