Sfaturi de calatorie  »  Cele mai bune centre wellness din Europa

Cele mai bune centre wellness din Europa

Cele mai bune centre wellness din Europa

Dacă sunteți în căutarea celui mai important centru de wellness din Europa, acestea ar putea fi locul potrivit. Cele mai bune centre spa din Italia sunt răspândite pe toată suprafața țării, de la apele termale de lângă Roma la tratamentele faciale de întinerire din Ischia. Acestea sunt cele mai bune spa-uri și hoteluri axate pe wellness pentru relaxare indulgentă în Italia.

Forte Village Sardinia

Cel mai bun centru spa din Italia pentru: Talasoterapie

De la deschiderea sa în 1970, Forte Village – o citadelă întinsă, îmbrăcată în hibiscus, formată din nouă hoteluri, vile cu piscină și 21 de restaurante – i-a atras pe pasionații de fitness la programele sale olimpice, de la box la hochei și tenis. Dar legiunile sunt atrase de unicul Acquaforte Thalasso & Spa – singurul complex din lume care are ca scop detoxifierea, vindecarea afecțiunilor și întinerirea corpului.

Six Senses Roma

Cel mai bun spa din Italia pentru: wellness urban

Noul Six Senses Rome, proiectat de Patricia Urquiola, se află sub privirile unor ruine vechi de secole în inima orașului. Primul resort urban al companiei – amplasat într-o fostă bancă și cinematograf – atrage deja călătorii obosiți de situri către impresionantele băi romane, ascunse în adâncurile sale de marmură. Cu o suprafață de 834 mp, nu este cel mai mare centru spa din zonă. Cu toate acestea, este un loc cu adevărat impresionant, cu băile termale din calcar lăptos, care transmit luxul acvatic al Romei antice, de la tepidarium-ul de 40 de grade până la frigidarium-ul de 10 grade, înconjurate de mozaicuri mitologice și amfore luminate cu artă.

Forestis Dolomites

Cel mai bun centru spa din Italia pentru: doar pentru adulți

Când proprietarii Stefan și Teresa Hinteregger s-au gândit să își deschidă refugiul lor de tip bosky, axat pe natură și destinat exclusiv adulților, în vârful muntelui Plose din înalții Dolomiți, au știut ce nu își doreau. „Toată lumea se orientează către spa-uri asiatice în hoteluri de lux. Noi am vrut să celebrăm localitatea”, explică Stefan în fața unor farfurii abile de polenta cu măghiran și garnitură de chanterelle. Aici, acest lucru înseamnă bunăstare bazată pe pădurile dense de larice și molid, izvoarele naturale, ierburile de pădure și florile sălbatice, cum ar fi cătină dulce și pajura doamnei.

Palazzo Fiuggi

Cel mai bun centru spa din Italia pentru: să te simți mai în formă

Apele termale de la Fuiggi sunt legendare; se spune că puterile lor curative refac rinichii și echilibrează sistemul imunitar. Acestea au fost îmbibate de papi, prințese și chiar de Michelangelo. Astăzi, atât sorbirea apei, cât și înmuierea în piscinele thalasso sunt încă încurajate în acest spa super inteligent, îmbrăcat în marmură, la doar 50 de minute de mers cu mașina de Roma. Programele cuprinzătoare, care durează o săptămână, acoperă majoritatea maladiilor moderne: Complete Life Rewind (îmbătrânire), Optimal Weight (balonare), Deep Detox (viață în exces) și Immuno Boost (stres). Terapiile curative variază de la vindecarea prin sunet până la antrenamente în realitate virtuală care supraîncarcă forța de bază. Sala de gimnastică, amenajată în fosta sală de bal, este un loc de frumusețe supravegheat de extraordinarul Armando Vinci, un antrenor sportiv și postural care poate descoperi că durerea de spate este o problemă de stomac.

Palatul Merano

Cel mai bun centru spa din Italia pentru recuperarea după boli respiratorii

Regretatul dietetician Dr. Henri Chenot este adesea descris ca fiind părintele fondator al mișcării de wellness, iar palatul său de poveste, fondat în urmă cu 50 de ani, nu și-a pierdut nimic din magie. Primul centru spa european de sănătate care a amestecat medicina orientală și cea occidentală, directorul medical loial, Dr. Massimiliano Mayrhofer (20 de ani de serviciu și numărătoarea continuă), poate citi intuitiv problemele oamenilor în pulsul lor. Oaspeții sunt, de asemenea, analizați cu ajutorul unei baterii de teste de diagnosticare de înaltă tehnologie, care analizează totul, de la sănătatea vasculară până la postura care formează planul pentru programe de wellness personalizate, bazate pe pilonii unei diete curate, drenaj limfatic și exerciții fizice.

Așteptăm pozele voastre din călătoriile din Italia pe Facebook, Instagram sau pe LinkedIn.

Închiriază o mașină
Rezerva-ți mașina de care ai nevoie chiar acum!
Inchirieri contactless
Fă-ți check-in-ul online înainte de a veni să-ți preiei mașina.
Complete Clean Pledge
Ne angajăm să îmbunătățim protocoalele noastre de curățare.

Mai multe articole

Aboneaza-te și primești o reducere de 25€ pentru urmatoarea rezervare!